keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Ei meille.


Wilmaan oli tullut taas viesti jokavuotisesta täivaarasta, taas olisi tarjolla. Viime vuonnahan käytiin onneksi hyvinkin kevyt taistelu yhtä löydettyä vastaan, joka ei ollut ehtinyt (luojan kiitos..) vielä munia.

Shampoot kehiin, hysteerinen kaiken keittäminen ja pakastaminen. Okei, mulla meni silloin vähän yli. Mutta saa ylireagoida, se oli ensimmäinen ja toden totta, toivottavasti viimeinen kerta ikinä.

Viehän ne myös hermojen lisäksi aikaa ja vaivaa tuollaiset operaatiot, joten tänä vuonna aion vetää täitä nenästä. Viestin saatuani ammuin apteekkiin ja pistin proviisorin koville.

"Olen kuullut, että niitä voi ennaltaehkäistä" Hetikaikkimullenyt! Kaivoin hyllystä ensin suihkeen, jonka ideana on myös ennaltaehkäistä, mutta hetken juteltuani laitoin sen takaisin. Sitä pitäisi suihkia joka päivä ja mielellään monta kertaa päivässä parhaan teho aikaan saamiseksi. Ei alle kolmevuotiaille (vai kaksi..?)

Proviisori suositteli tätä Rauschin pajunkuorishampoota, jolla on kuulemma hyvinkin todistetut vaikutukset ennaltaehkäisyyn. Kaksi kertaa viikossa pesu ja pitäisi riittää. Kuulostaapa helpolta. Toivotaan, että sitä se myös on.

Teho perustuu kuulemma tuoksuun, jonka kuvaillaan olevan tervamainen. Noh, mun kädet haisi ainakin likaiselle öljynsuodattimelle, että se siitä tervasta. Täit eivät tykkää. Saattaa myös olla, että teho perustuu siihen, ettei kukaan tule lähelle ;)

Yhtä kaikki, ostin - käytin - ja voitin?

9 kommenttia:

 1. :D Toivotaan että toimii! Kerran ovat meilläkin pistäytyneet ja ei tarttis toista kertaa tulla! YÄKS!

  VastaaPoista
 2. Mistä ostit ja hinta? Mekin aiotaan tänä vuonna suojautua ja nyt taitaa olla jo kiire ostoksille.. :D

  VastaaPoista
 3. Viivu:

  Sanos muuta!

  Lauren:

  Omani on ihan apteekista, mutta käsittääkseni myös luontaistuote kaupatkin myyvät tätä :) Hinta oli noin 20e. Aika suolainen, mutta maksan sen erittäin mielelläni jos teho on luvattu..

  Tsemppiä taisteluun!

  VastaaPoista
 4. Eräs äiti vinkkasi eilen suihkeesta, jonka pitäisi estää täitä tarttumasta hiuksiin. Tukka kiinni, suihketta päälle ja tehota pitäisi seuraavat seitsemän tuntia. Voi silti olla, että se oli juuri tuo sama mistä kirjoitit.

  VastaaPoista
 5. Voitit! :)

  useamman vuoden(päiväkoti-iästä ala-asteen loppuun) kokemus, eikä kertaakaan täitä!

  VastaaPoista
 6. piia:

  Juuri se sama suihke :) Mietinkin sitä ensin, mutta päätin mennä yksinkertaisemmin..

  Anonyymi:

  Kiva kuulla, että teillä on toiminut! Kuinka usein pesitte?

  VastaaPoista
 7. Tota meilläkin käytetty monta vuotta. Ja toinen on teepuuöljyshampoot ja -hoitoaineet, esim. Paul Mitchell.

  VastaaPoista
 8. Käytetty siitä lähtien kun esikoinen aloitti päivähoidon ja nyt 2 vuoden aikana 4 kertaa ollut meillä täitä..(viime marraskuussa viimeks) niitä ei ole ollut paljon kui 1-2 täitä kun oon löytänyt et onko shampossa teho et ei ehdi tulemaa paljon mut kuten sanottu,yksikin täi niin rumpa alkakoon ja edelleen kun kuulen sanan täi niin meen shokkiin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kurjuus :( Sain toisenkin kommentin tuonne fb:n puolelle, että heilläkään ei toiminut. Onneksi kuitenkin vähät ovat helpompi tuhota, kuin kamala kasa!
   Ja tuo siivous ja puunaus on tosi tylsää..
   Joskus mietin, että mitähän hyötyä noita täistäkin edes on :D

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥