sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Juhlapompit AW 2013.


Eilinen oli yhtä juhlaa (sen aamuisen jälkeen..). Juhlimme ensin erästä viisivuotiasta neitiä ja siitä suhattiin jatkamaan kahdeksanvuotiaan poitsun kekkereille.

Tytöilllä oli nuo pompin paketista paljastuneet neulemekot. Voi vitsit ne oli livenä vieläkin kivemmat. Tästä ei nyt huomaa, mutta selässä on vielä sellaiset suloiset  nappirivistöt. Mietin jo, että tilaisin itselleni samanlaisen isoimmassa koossa, mutta ehkä toi helma ei kuitenkaan ole ihan mua..

Nopsterin liivin alle valikoitui myös pomppia. Pitkähihainen valkoinen on nappiostos jo pidemmän ajan takaa. Samaa paitaa löytyy kaapista myös tumman harmaana ja nyt paketissa oli navy. Varmaan yksi parhaista paidoista ikinä :)

Muutakin siellä paketissa oli, mutta nyt joudutte odottamaan kuvia. Ajattelin, että jos ensi viikolla ehtisi kuvaamaan.. Huomenna alkaakin blogissa sitten blogihistorian ensimmäinen teemaviikko!

Mutta nyt siivouspuuhiin, kauppalistaa ja -reissua. Pientä palauttavaa eilisen lenkin jälkeen, mietin myös lasten kanssa metsäretkeä iltapäivällä jos ilmat sallii. Sitten me myös grillataan! NAM! Palataan illalla vielä treenipostauksen merkeissä :)

ps. vielä ehtii klikkailla sivupalkista itsensä mm. kiertin ja reiman arvontaan, sekä esittää kyssäreitä!

3 kommenttia:

 1. Ihanat neulemekkoset tosiaan ja niin suloisesti samoissa sävyissa kaikki! Nuo neulemekot ovat minunkin tilauslistalla, mutta odottelen vielä kutsuja, että mitä muuta ihanaa voisi tilata. Aurinkoisia syyspäiviä!

  VastaaPoista
 2. Suloiset lapset ja kauniit juhla-asut! :)

  VastaaPoista
 3. Leena-Emilia:

  Kiitos :)
  Onko sinullakin juuri nämä harmaat? Mietin pitkään, että olisiko navy sittenkin, mutta tää on kyllä kaunis ja ihan oikea valinta.

  kamomilla:

  Kiitos!

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥