maanantai 9. syyskuuta 2013

Kysy & toivo.


Syksy on kyllä yksi lemppari vuodenajoistani. Tai miten sen nyt ottaa, pidän nimittäin ihan jokaisesta vuodenajasta ja olen välillä miettinyt, miten voisinkaan pärjätä ilman niitä.

Ajatustasolla vielä toistaiseksi on edelleen muutto ulkomaille, mutta onko kohde sitten kokonaan lämmin vai löytyykö edes kaksi vuodenaikaa, siihen en ole löytänyt vastausta.

Syksyssä parasta on kuulaat, aurinkoiset aamut ja päivät. Ne illat jolloin saa kaivaa kynttilät esille ja antaa ipanoille taskulamput pihaleikkeihin. Entäs sitten kumpparit ja lehtikasat, ei mietitä sitä haravointia jooko.. :)

Villapaidat, villasukat, kaulahuivit... Kesän sato ja kaikki luonnon antimet.

***

Nyt kun teitä lukijoita on taas tullut ihan tosi paljon uusia, niin laitetaanpa pystyyn ihan ensimmäistä kertaa tämän blogin historiassa kysymyspostaus! Eli jos mieltä askarruttaa jokin tai olet vain utelias, kysy ihmeessä :)

Huomaathan, että kysymyksen tulisi olla hyvän maun mukainen ja vaikka kysyisit minulta anonyymisti jotain, niin olisit valmis esittämään saman kysymyksen myös omalla nimelläsi. Pidätän oikeuden olla julkaisematta epäsopivaa materiaalia (kuten muutenkin :))

Samalla tähän voitte jättää myös postaustoiveita!

Molempia otan vastaan sunnuntaihin saakka, jolloin muuten päättyy myös Kiertin arvonta. Ja ensi viikolla on taas ehkä jotain uutta arvottavaa teidän kesken ;) Pysykäähän kuulolla, huomenna taas eri jutut!

12 kommenttia:

 1. Tämä kysymys on ehkä saanut joskus aiemmin jo vastauksen, mutta minkälainen kameravarustus sulla on? Ja mitä kuvankäsittelyohjelmaa käytät?
  Täällä on aina niin mukava vierailla kun kiinnostavien tekstien lisäksi on tarjolla hyvälaatuisia ja hyvin otettuja kuvia :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos ihanasta blogista. Meillä myös kolme vekaraa 1-8 vuotiaat. Minua kiinnostaisi kuulla teidän pyykinpesurumbasta. Mitä pesuaineita käytät jne. Terv Katja the pesuainefriikkinä ;)

  VastaaPoista
 3. Jatkuvasti ihmettelen, millä ajalla ja energialla toteutat kaikkea ihanaa ja jaksat vielä raportoida siitä! Ei voi kuin ihailla :)

  VastaaPoista
 4. Postaatko joskus negatiivisesta julkisuudesta jota blogit saavat osakseen? Osuuko iva vai pysytytkö painamaan villaisella? Onko blogi kaiken vaivan arvoista ja kaiken pilkan kestämisen arvoista etenkin?

  VastaaPoista
 5. Minkä ikänen olet,
  Perheen koko/iät,
  Millasessa kodissa asutte,
  Kuinka kauan olet kirjottanut blogia,
  Mistä on lähtösin upeet sisustusjutut, keksitkö itse ne vai luetko paljon lehtiä/blogeja yms?

  Mistä löysit mun blogin? <-- Tuohon saat vastata tämän kommentin perään, ei tarvii omaan vastauspostaukseen sitä laittaa :-D

  VastaaPoista
 6. Kääk, miksi tuolla on ano! Jenni se täällä kirjottelee :D siis jätin ton ylemmän kommentin... :DD

  VastaaPoista
 7. Tellimaria:

  Kamera on niin perusvanha canon kun vaan voi eli 1000D :)
  Siinä on 18-55mm vakiputki ja lisävarusteena 55-250mm f/4-5.6 putki. Jalusta myös.

  Kovasti kaipaan vielä lisävarusteita, mutta ajan kanssa.. :)

  Kuvankäsittelyyn minulla on netissä toimiva picmonkey, jota käytän suht harvoin. Yleisimmin varmaan photoscapea ja sitten on vielä lightroom.

  Kiitos kauniista sanoistasi <3

  VastaaPoista
 8. Anonyymi (Katja):

  Tsemppiä sinne vaan pesueen kanssa, ihana kokoonpano teilläkin <3

  Tunnustaudun myös pesuainefriikiksi ja tuoksujen rakastajaksi.

  Pesuaineita vaihtelen, mutta yleisimmin käytä joko omoa tai arielia hajusteellisina versioina. Pesukone pyörii usein 1-3 kertaa päivässä ja silti on korit täynnä :D

  Olen tosi tarkka siitä, että punaiset pestään punaisten kanssa ja keltaiset omiensa, en siis sekoita värillisiä keskenään. Sairaus kai sekin :D Ja siis värilliset omallaan ja valkoiset omalla aineellaan.

  Sitten vielä tahranpoistoon, sekin on nimittäin jokapäiväistä. Meillä on sappisaippua, teollisuuskäsienpesusaippua, tahranpoistoaine, fairy, sekä vanish ja sen johdannaiset. Tahranpoisto on pyhä asia :D

  Lempparihuuhteluaine on comfortin sensations, sininen bluebell tms tuoksu. NIIN ihana <3

  VastaaPoista
 9. piia:

  Heh, kiitos :) Samat 24 tuntia minulla on vuorokaudessa kuin muillakin, mutta tämä hyperaktiivisuus auttaa asiaa.

  Välillä jopa kadehdin niitä, jotka osaavat vain ottaa rennosti, minä aina häslään paria kolmea juttua samaan aikaan.

  VastaaPoista
 10. Anonyymi:

  En ole ajatellut asiaa ihan hirveästi. Mutta meillä on tulossa pieni kamppis blogisiskojen kanssa aiheesta.

  Olisi suorastaan valehtelua jos sanoisin, ettei ilkeät kommentit satuta. Tottakai ne satuttaa ja jää mietityttämään. Yleensä vellon niitä pari päivää ja pöly laskeutuu mieleeni :)

  Olen kuitenkin itse valinnut pitää julkista blogia ja sillä on puolensa. Hyvässä ja pahassa.

  En koe, että minua olisi ihan hirveästi pilkattu. Mielestäni silti ilkeä kommentti kertoo sen jättäjästä usein enemmän kuin kohteesta. Usein taustalla on tässäkin perussuomalainen kateellisuus. Ikävä piirre ihmisessä :(

  Onko blogin kirjoittaminen kaiken sen arvoista? Kyllä tavallaan. Tästä on tullut vuosien saatossa osa elämääni, etten ainakaan toistaiseksi voisi kuvitella lopettavani bloggausta joidenkin ihmisten vuoksi. En lopettanut kouluakaan aikoinaan kiusaajieni vuoksi ja koen olevani nykyisin paljonkin heitä vahvempi ihminen.

  VastaaPoista
 11. Jenni:

  Mietinkin aluksi, että öö.. minkä blogin :)

  Olen toistaiseksi vielä 31 vuotias. Perheeseen kuuluu Muru 34v ja ipanat. Nopsteri (poika) 8v ja tytöt Tirppa 5,5v ja Pienin 1v7kk.

  Asumme rivitalossa, kahdessa tasossa. Toisella puolella on samanlainen asunto peilikuvana ja toisella puolella naapuri on vain yläkerran puolella.

  Blogi on ollut olemassa vuodesta, muistaakseni alkuvuodesta 2010, eli pian neljä vuotta. Huh!

  Sisustusjuttuja keräilen sieltä sun täältä. Murulta tulee myös hyviä! Luen paljon lehtiä ja kirjojakin löytyy, blogistania on äärettömän suuri inspiksen lähde. Muiden ideoita jalostamalla saa omannäköistä tai sitten täysin samaa kuin muilla, riippuu miten tykkää :)

  Taisin löytää blogiisi yhteisen ystävämme fb-sivujen kautta muistaakseni. Aikoinaan joskus myös irc-galleriassa katsoin vauvakuvia :) Taisi lähteä päivän kuvasta :)

  VastaaPoista
 12. Hei nyt vasta huomasin sun vastauksen täältä! :)

  Kiitos kun vastasit! :)

  Ihana blogi sulla!

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥