sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Lazy like a Sunday morning.


Nukuttiin pitkään, siis jos kasiin saakka sitä voi olla. Meille se on ja muutkin lapsiperheet tietävät ne 5.20 aamut.. :) No tämä ei sitä ollut lainkaan.

Nopsteri rullasi croissantit kasaan, mun kokkikerholainen. Aaawww.. Tirppa kattoi pöydän ja Minityyppi kirkui vieressä "mulle!" Hih. Hiljennettiin se marjoilla, niistä se tykkää.

Lexingtonin kulhot tuotiin Murun kanssa tuliaisiksi meille länsinaapurista. Niitä jättimukeja on jo pari edelliseltä reissulta. Käyvät muuten tosi kivasti tuon living&roomin astioiden kanssa. Näistä tulee joskus sitten mökkiastiat, enää mökki puuttuu.. :)

Viettäkäähän ihana sunnuntai muruset <3 

Me suunnataan kukkasipuli- ja autokaupoille.2 kommenttia:

 1. Juuri pohdin millaiset kulhot ostaisin mökille ja nuo Lexingtonit kävisi kuin nenä päähän. Juurikin nuo beigen sävyiset patalaput ja kinnas jo löytyykin :).

  Ihanan näköinen aamupala! Meillä alkaa terassin viimeistely tänään joten kukkakaupoille myös suunta :)

  VastaaPoista
 2. Terhi:

  Mä luulen, että näitä saa ihan kotimaastakin, mutta ajattele mikä ihana tekosyy lähteä reissuun :)

  Meillä ei ole niitä tekstiileitä vielä, mutta täytyypä kurkkia jos löytyisi.. Se toinen väri tässä sarjassa mihin yhdistetään on navy <3

  Kiitos paljon, aamiainen oli kyllä herkku ja sen turvin jaksoin koluta ne 60 kukkasipulia tuohon terassille odottamaan jatkokäsittelyä..

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥