maanantai 2. syyskuuta 2013

OMO - LIKA ON HYVÄKSI!Päästiin mukaan OMO:n järkkäämälle sormivärikiertueelle yhtenä blogiringin blogeista ja päätimme käyttää sadepäivän iloiseen sotkemiseen. Viime viikolla kiertue vieraili Kultakerttuli ja Epätodellista todellisuutta blogeissa. Käykäähän katsomassa, ihan huikean hauskoja kuvia!

Koska sadepäiviin on välillä ihan tappavan vaikeaa keksiä järkevää tekemistä niin, että kaikki viihtyisivät, kannattaa ehdottomasti kokeilla luovaa sotkemista. Ei muutakuin purkit pöydälle ja antaa palaa Frank :)


Kun valmistelin maalaussessiota, Pienin huuteli vieressä "maalaaaaaa" ja roikkui lahkeessa. Isot sen sijaan odottivat rauhallisesti, vanhat tekijät - sanon ma.

Koko homma alkoi hyvinkin rauhallisesti, jokainen sormiväreili tyyliin yksi sormi - yksi väri. Piirretään kivoja kuvia. Kunnes Pienin keksi, että purkkiinhan voi upottaa vaikka koko käden :D Riemu repesi, kun hän osoitteli purkkeja yksi toisensa jälkeen "toi" "tota" ja lopulta keksi, että mitä enemmän purkki on väärinpäin, sitä enemmän tavaraa tulee ulos..

Lopulta meni hermo ja hän päätti hakea maalit itse, sen verran hauskaa oli maalaus! (mulla on canonissa muuten kanssa aika kivat muistot :))


Pienin on vielä niin pieni, ettei hänelle ole tullut sosiaalisia esteitä panna tuulemaan. Räpätessä roiskuu ja maalatessa myös.Isoja sen sijaan sai rohkaista aika paljonkin poistumaan omalta mukavuusalueeltaan, sen verran isoja ne jo on :) Onneksi sentään sisäänkasvanut tapa pyyhkiä kädet kaiken toiminnan jälkeen vaatteisiin toimi. Tirppa halusi olla pupu, joten hän maalasi itselleen hauskan naamion. Hih, mua nauratti ihan tuhannesti, sillä hän aluksi meinasi vetää perusviikset tuohon ylähuulen alle, sellaiset pienet, paksut ja mustat. Tiedätte varmaan ketä tarkoitan..

Nopsteri ei halunnut kalapuikkoja vaikka kuinka yritin, ei kuulemma tahtonut suihkuun :) Perusäijä!Maalaussession jälkeen laitettiin kamat kasaan, tytöt kylpyyn ja vaatteet pesuun. Saatiin yhteistyön myötä OMO:lta valkopyykin pikkujättiä pesuun ja kaikki tahrathan sillä lähti.

Tuolla pikkujätillä voi pestä pyykit jopa pikaohjelmalla ja tahrat lähtee ihan matalissa lämpötiloissa. Itse olen tottunut pesemään yleensä kaikki kuudessakympissä, kun treenivaatteet pitää saada puhtaaksi myös. Täytyypä ottaa selvää, lähtisikö hiki tällä jo matalimmissa lämpötiloissa, sillä sehän säästää myös luontoa.

Samalla mietin, että milloinkohan sitä oppii tyhjentämään vaatteista taskut jo ennen pesukoneeseen laittamista? Flunssakauden kunniaksi matkassa taisi olla koko paketillinen nenäliinoja. Rahaakin on pesty useasti..

Valkoiset vaatteet ovat muuten lapsilla yksiä suosikkejani. Puhtaasti siitä syystä, että niistä on kaikkein helpoin saada tahrat irti ;)

Sen verran hauskaa hommaa oli, että totean myös: Lika oli hyväksi ja puhdasta tuli :)

Sormivärikiertueeseen tähän mennessä osallistuneet blogit:


5 kommenttia:

 1. Onko noi siis ihan normisormivärit vai jotkut omon omat? Hei ja onnittelut tuoreelle rouvalle - oli kiva lukea iloisia uutisia!

  VastaaPoista
 2. hanna:

  no sanos muuta :D

  villavaahtokarkki:

  kiitos paljon <3
  ihan on tavan sormivärejä, sellaisessa läpinäkyvässä salkussa olivat :)

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥