lauantai 7. syyskuuta 2013

Pimp my livingroom.


Moikka!

Kulunut viikko on ollut megakiireinen, mutta onneksi olen löytänyt aikaa silti bloggaamiselle. Niin ja treenaamiselle. Kaksi edellä mainittua on kyllä niin tärkeitä juttuja elämässäni ja pitävät järjen päässä (ainakin jossain määrin..).

Kaksi kuvauskeikkaa, parin uuden pohjustusta. Tilauskakkuja. Lasten harrastukset. Jessus! Toisaalta en osaisikaan olla ilman tekemistä. Minulta puuttuu sellainen rentousgeeni, on todella vaikeaa vaan nostaa jalat pöydälle ja olla tekemättä mitään. Silloinkin voi jäädä jotain näkemättä.

Viikolla saatiin vihdoin telkkari seinälle alakertaan. Vihdoin siksi, että se on odottanut jo muutaman kuukauden. Nyt vielä vähän johtokourua jne..

Mutta tuohon ostikkoon palatakseni, tarvitsen teidän apuja :) Olohuone näyttää oikeasti todella paljaalta ja riisutulta, siis huonolla tavalla. Ei tyylikkäästi pelkistetty vaan opiskelijaboxi tylsyys.

Ajattelin tosiaan jonkinnäköistä kivaa graafista julistetta tuohon, ehdottomasti mustavalkoista. Mutta en ole oikein sopivaa löytänyt.. Yksi lukijani antoikin vinkin, että suunnittele itse ja vie painotaloon. No siis loistoidea, muttakun en tiedä millainen sen pitäisi olla :D

Entäs sellainen kartta sitten? New Yorkin tms..

Samalla mietin, että se blogimatto voisi sopia meille äärettömän hyvin. Ikea raidallinen siis. Nuo sohvathan ovat tummanharmaat. 

Pitäisikö telkkaritason olla erilainen vai tarvitaanko sitä enää lainkaan? Mihin bluray/digiboxi siinä tapauksessa menisi? Pitäisikö apupöytä ottaa pois ja tilalle kokonaan sellainen kolmijalkavalaisin? Ja vaikka se Hayn DLT sitten tuohon hengailemaan..

Kuva on otettu keittiöstä käsin, tämä on siis avointa tilaa kaikki sulassa (tai vähemmän) sovussa. Keittiö, olkkari ja eteinen. Portaat tuolla vasemmalla. Sinne portaiden alle saatiin muuten kalusteiden siirron myötä kivasti tila leluille ja leikeille. Vähänkuin maja :)

Paljon kysymyksiä vastauksia vailla..

Nyt mä lähden valmistautumaan taas kuvaushommiin ja josko sen jälkeen olisin ihan oikeasti ansainnut viinilasillisen. Toisaalta nelisen sataa kuvaa odottaa myös editoimista :D

Leppoisaa lauantaita kaikille teille ihanat <3

Ja tervetulotoivotus uusille lukijoille, teitähän on kymmenisen uutta taas viimenäkemän. Vau!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kivasta viestistä ♥