keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Simmarit, sammarit, kummarit ja pipo.


Tai oikeastaan vaan ne kummarit. Tosin uudet simmaritkin on Nopsterille just hankittu ja pipoja - noh, niitä meillä riittää ;)

Veikkaan, että aika moni äiti pohtii samaa, kuin minäkin täällä aikaisemmin.. Millaiset kumpparit kahdeksanvuotiaalle (pojalle) kouluun?

Kuosilliset ei enää käy, ei pääkalloja, eikä autoja. Peruskontiot taitaa olla lähestulkoon kaikilla. Ja itseasiassa kun niitä kumppareita ei oikein enää viitis jalkaankaan vetäistä.. Että ei mua haittaa vaikka nää tennarit kastuu! Aha, no minua haittaa :)

Käytiin Nopsterin kanssa yhdessä vähän katsomassa ja sovittelemassa ja päädyttiin näihin crocseihin. Todella kevyet ja miellyttävät jalassa, perussiistit. Ja kappas, uudessa lempivärissäni - navyssa. Vaikka en minä sitä keltaistakaan ole unohtanut.. Oikeastaan ne kaksi sopii tosi hyvin yhteen!

Koska myymälässä ei ollut sopivaa kokoa, tilasin netistä. Olisi sinne heillekin saanut tilata, mutta nämä saatiin lähemmäksi. Crocsilla oli vielä sopivasti ilmainen toimitus ja kun tilasin uutiskirjeen, sain vielä -20% hinnasta. Saappaille jäi siis hintaa hieman yli kaksikymppiä, ei paha lainkaan!

Nämä saa meiltä siis lämpimät suosittelut :)

ps. käykäähän kurkkimassa meidän sadepäivän hommat tuota sivupalkin kuvasta ja osallistumassa myös edellisen postauksen arvontaan!

Kivaa keskiviikkoa <3


5 kommenttia:

 1. Meidän postissa odottaa noutoa kaksi paria Crocsin kumppareita Navy värissä. Tilasin molemmille pojille uudet kumpparit tuolla samalla tarjouksella ja kätevästi esikoisella on samankokoinen jalka kuin minulla, niin voin joskus lainata niitä isompia :-) Saralla on vaaleanpunaiset Crocs kumpparit päiväkodissa ja on tykännyt niistä tosi paljon. Ne on ihanan kevyet.

  VastaaPoista
 2. Meillä tytöllä noi samat, mutta keltasena. Hyvät on! :)

  VastaaPoista
 3. Nuo Crocsin saappaat on ihanan kevyet jalassa.
  Minä löysin Jerelle kouluun käytetyt Hunterit sävyssä baby blue. Mies oli vähän sitä mieltä, että ne olisivat liian sirot pojalle, mutta en nyt tiedä. Hyvältä ne minusta näyttää :)

  VastaaPoista
 4. Meillä on aina Crocs-kumpparit, tosin on Nokialaisetkin, molemmista muksut tykkää :)
  Reissussa ja tarharepussa Crocsit voittavat, koska eivät paina mitään.

  VastaaPoista
 5. Pikku hiiri:

  sinäkin siis :) Mutta eikö olekin herkut!
  Minä vielä odotan noiden jalkojen kasvua, mutta onneksi siihen ei pitäisi mennä enää kauan, oma jalkani on nimittäin 37 :D

  henna:

  Ne keltaiset ovat aivan ihanat! Mielestäni loppuunmyyty väri?

  hanna:

  Oi, hunterit ovat mielettömät! Ne haluaisin itsellenikin! Ehkä Tirpalle myös seuraaviksi :)
  Eikä ole liian tyttömäiset ;)

  S:

  Totta, ihan loistavat ottaa mukaan ja saa kivasti myös ripustettua pois tieltä tuosta reiästä :)

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥