perjantai 27. syyskuuta 2013

Sisustushaaste.


Huomenta ihanat!

Sain me&i teemaviikon aikaan Rauharentolan Sadulta sisustushaasteen. Superkivaa, sillä minä jos kuka tykkään sisustaa! Maanantaina muuten näette sitten, miten me sisustetaan ipanoiden kanssa yhdessä ;)

Tämän sisustushaasteen ohjeet ovat nämä:

"Olkapäällesi istahtaa sisustuskeiju 2500e kanssa. (Hei keiju, missä olet?! Olis vähän asiaa..) Saat mitä haluat, mutta aikaa ei ole paljon. (Okei, mulla oli vähän enempi aikaa miettiä tätä.) Kaikki pitää käyttää oman kotisi sisustamiseen. (Ei ole mikään ongelma ;)).

Valitsin kollaasiin pitkäaikaisia, ajattomia sisustusrakkauksia. Samalla tämä haaste toimikoon sittenkunsaanlottovoiton ostoslistana. Ei varmaankaan kannata siellä ruudun toisella puolella siis pidätellä hengitystä, että näkisitte nämä meillä..

1. Secton valaisin keittiöön.

Olisin voinut käydä design marketissa ihastelemassa näitä, kuulemma puoleen hintaan siellä. Ensi vuotta siis odotellessa, vaihtoehtoisesti lokkiakin. Mutta ehdottomasti mielummin Secto.

2. Marimekon siirtolapuutarha teepannu.

Vaikka pari kuppiakin seuraksi. Meillä juodaan paljon teetä kahvin lisäksi ja sopiihan tuo tietysti kahvinkin tarjoiluun. Sopii vaikka vaan tuijottamisen kohteeksi, kaunista.

3. HAY Don´t leave me -pöytä.

Tämä on varmasti ensimmäinen toteutuva hankinta tästä. Yläkerran halli tarvitsee laskutason. Alakerta myös.

4. Luksuspetivaatteet.

Beach house käy vallan mainiosti, itseasiassa miksei ihan henkkamaukkakin. Pitänee poistaa silloin etuliite, vaihdetaan se siis kauniisiin petivaatteisiin.

5. Artekin tuolit lastenhuoneeseen.

Kaksi vierekkäin kirjoituspöydän eteen. Kolmeen ei budjetti riittänyt.

6. Eames RAR.

Tarvitseeko perustella? Tätä varten tarvitsemme isomman asunnon.

7. Kahvikeskus.

Mikä tahansa käy, kunhan muotoilu kohtaa oman sisustussilmäni. Keittiön pienkoneet meillä on kenwoodin k-mixiä, joten heidän espressokeitinkin kävisi. Valkoisena. Toisaalta minua kiehtoo ajatus kapselikeittimen helppoudesta tai siis luulen sen olevan helppoa.. Eikös se toimi napin painalluksella ilman sen enempiä kommervenkkejä. Tekisi kyllä mieli kokeilla joskus.

Siinäpä se. Taisi jäädä ihan himppasen alle tuon 2500e, mutta yli ei ainakaan mennyt. Löytyykö suosikkeja?

Sitten se teidän odottama me&i arvonnan voittaja... TADAAAAA!

Blogger TiinaV sanoi...
Yhdellä arvalla mukana! Vihreä longsleeve v-neck with butterfly.
18. syyskuuta 2013 14.07
 Poista

Laitathan minulle palkintosi ja omat tietosi sähköpostilla. Onneksi olkoon :)

Haaste on varmaankin pöyrinyt aika paljon jo blogistaniassa, olen tässäkin vään jälkijunassa, mutta laitetaan eteenpäin Jennille (tykkäät sisustaa), Rachelille (valmiiksi jo niin upeaa ja loistavia ideoita) ja Pienelle Linnulle (mietin todella saatko kaiken käytettyä ja haluan ehdottomasti nähdä mihin :)).

3 kommenttia:

  1. Minä se vasta jälkijunassa olenkin, kun en ole ennen tuohon törmännyt. Piti itekkin päässää miettiä, että mihin tuollaisen summan laittaisi jos tosiaan tuollainen keiju kävisi kylässä.

    VastaaPoista
  2. Kiitos haasteesta - täytyykin miettiä tähän sopivia juttuja!

    VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥