lauantai 21. syyskuuta 2013

Teemaviikko ME&I (lauantai).


Toiseksi viimeistä päivää viedään tässä teemaviikossa. Tänään onkin vuorossa juhlaoutfit!

Lauantai-illan riemuihin sopii nimittäin täydellisesti tämä nimensä mukainen awesome dress. Omasta kaapistani löytyy tämän lisäksi myös vanhemman malliston for all occasions, joka tosiaan sai nyt kilpailijan.

Ihastuin tässä mekossa ihan ensimmäiseksi yksityiskohtiin, nappeihin hihansuissa ja etenkin selässä. A-linjainen mekko sopii kyllä joka vartalolle. Halutessaan voi  vielä tuoda vähän vyötäröä esille ohuella tai paksummalla vyöllä.

Meillä on tarkoitus lähteä tänään habitaressa käymään, vaikkakin kevyt flunssa painaa. Eilinen kotipäivä toki hieman auttoi oloa jo. Saa tulla moikkaamaan :)

5 kommenttia:

 1. Ihania asuja !!
  Mukavaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
 2. Ai täällä on oikea me&i viikko ollut:) Entisen myyjän sydäntä lämmittää;) Mäkin pidän kutsut lokakuussa. Yhdillä kutsuilla olin jo ja tosi kiva syysmallisto. Vai onko se vaan siksi erityisen kiva kun sitä sai ihailla asiakkaan näkökulmasta sohvan nurkasta:)

  VastaaPoista
 3. Ai täällä on oikea me&i viikko ollut:) Entisen myyjän sydäntä lämmittää;) Mäkin pidän kutsut lokakuussa. Yhdillä kutsuilla olin jo ja tosi kiva syysmallisto. Vai onko se vaan siksi erityisen kiva kun sitä sai ihailla asiakkaan näkökulmasta sohvan nurkasta:)

  VastaaPoista
 4. Aivan ihana lookki, tykkään valtavasti!
  Teemaviikko oli mahtis juttu, varmasti kannattaa uusia.

  Olet kaunis <3

  VastaaPoista
 5. Saila:

  voi kiitos <3

  Kalamuija:

  Ehkä ne tosiaan näyttää kivemmalta kun saa vaan ihastella, eikä tarvitse ajatella tulosta :D

  Tellimaria:

  Voi että.. tässähän ihan hämmentyy :) Kiitos <3

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥