tiistai 17. syyskuuta 2013

Teemaviikko ME&I (tiistai).


Tiistai mennäänkin mustavalkoisissa tunnelmissa!

Slim sweatjeansit ovat aivan unelmat jalassa ja tätä asua käytän itseasiassa aika useinkin. Puserona toimii stylish v-neck top, joka tässä yhdistelmässä tarvitsee ehdottomasti valkoisen topin alleen.

Pidän tuosta puserosta sen materiaalin vuoksi. Laskeutuu aivan ihanasti, on sellainen sileän painava päällä ja toinen puoli helmasta on vähän toista pidempi. Korostan vielä vaikutelmaa vetämällä sitä pidempää puolta alaspäin.

Jalassa on edelleen samat mustat nahkasaappaat ja laukuksi löysin kaapistani vanhemmasta mallistosta tuollaisen mustavalkoisen olan yli kassin :) (valkoinen toppikin on muuten vanhasta perusmallistosta).

Halutessaan asua voi täydentää vielä jollain näyttävällä korulla tai esimerkiksi mustavalkoinen raidallinen huivi on itselläni se viimeinen silaus. Laukkua vaihtamalla asusta tulee muuten huomattavasti vähemmän rento ;)

Kivaa tiistaita!

linking to: communal global / tuesday around the world

5 kommenttia:

 1. Hei, Ihana idea tämä postausjuttu! Saappaat näyttävät täydellisiltä. Ovatko syyssaappaat vai meneekö talvellakin? Onkohan mistä hankittu? :)

  VastaaPoista
 2. Anonyymi:

  Kiitos :)
  Nuo ovat vuorittomat nahkasaappaat, camperit. Menee tarvittaessa talvella, mutta ei kauhean kovilla pakkasilla. Olen saanut ne 2nd handina.

  VastaaPoista
 3. I love this look, warm and stylist all at the same time

  Mollyxxx

  VastaaPoista
 4. Ihania asuja :) olisin udellut, mitä kokoa miikkareista pääasiassa käytät (ja onko sinulla kaikki jotain samaa kokoa, vai vaihteleeko koot riippuen vaatteesta?) Itselläni joissain s on hyvä, mutta xs parempi, ja välillä toisinpäin! :D

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥