sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Treeniviikko 22.


Did it!

Viime viikon nollakerhosta tämän viikon kolmeen :) Itseasiassa olisi ollut enemmänkin, mutta männäviikko sotki hieman aikatauluja..


Maanantaina en vielä aikataulujen puolesta päässyt salille, mutta tiistaina oltiin treenaamassa vähintääkin intopiukeena. Oli rintatreenin vuoro.

Keskiviikkoaamun naimisiinmeno ja reissu sotki torstain suunnitelmat ja peruin lapsiparkin. Toki tiesin ke aamusta, mutta matkan Muru oli järkännyt yllärinä :)

Perjantaina sitten suoraan reissusta vaan taas salille, tein jalat. Salilta syöksyttiin isojen karate-treeneihin ja minulta jäi loppuverryttelyt tekemättä. Jalat oli sen verran tökköä, että venyttelin kotona perinteiset telkkarivenyttelyt. Tuli myös sellainen fiilis salilla, että ensi kerralla on taas painojen lisäys jalkoihin. Edellinen oli about kaksi kuukautta sitten.

Koska Muru ei ollut viikonloppua kotona, pienet lapsenvahtiongelmat katkaisivat treenin ja midnight run jäi myös väliin. Pidinkin tänään sitten oman varjo runin ja kävin nopeasti hilpasemassa kympin. Kahden viikon juoksemattomuus ja ehkäpä toissapäiväinen jalkatreenikin teki kuitenkin sen, etten saanut aikaa kirittyä yhtään vaikka yritin. Hemmetti, että harmittaa..

Ens viikolla sitten :)

Puolikkaaseen on enää muutama viikko aikaa, meneepä aika nopeasti. Mennään nyt tulevana sunnuntaina juoksemaan SE matka, tällä kertaa geelit mukana ja hyvä tankkaus alle. Wish me luck!

Instagramissa treenikuvat löytyy reaaliaikaisena @lapetitegram.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kivasta viestistä ♥