sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Treeniviikko 24.


Kulunut viikko on ollut aivan loistava treeniviikko! Okei, yhden salikerran verran on jäänyt harmittamaan mutta muuten.

Maanantaina tein rintatreenin. Vähänhän tämä käy tylsäksi vaihdella vaan rinta/olkapäät tai keskivartalo/hauis, vaan pian pääsee taas jalkojen kimppuun. Lihasmassaa tuntuu kadonneen tai sitten se on vain omassa päässä, mutta lisään nyt tuntuvasti proteiinin saantia. Hiilareita ei voi nyt pudottaa ollenkaan juoksun vuoksi..

Ti oli lepopäivä ja ke aamuna suuntasin attackiin ja jäin vielä balanceen. Täytyy käydäkin tuolla 45min balancessa useammin, sillä siinä oli loistavat venyttelyt.

Lauantaina sitten tankkasin kunnolla ja päätin ottaa härkää sarvista. Lähdin kokeilemaan josko se 21km taittuu vai ei. Voitin itseni ja lenkin jälkeen oli mieletön fiilis! Hyvä mä! Aika nyt on tällä kertaa toisarvoinen, sillä testasin lähinnä matkaa ja geelejä käytännössä.

Ekan geelin nappasin tunnin jälkeen ja toinen olisi pitänyt olla vielä matkassa. Vajaan kahden tunnin kohdilla nimittäin olisi ollut sen paikka. Vettä minulla oli kaksi pulloa vyöllä. Noin 18km kohdilla alkoi jalat jäykistymään, mutta jaksoin silti kevyesti kotiin asti :)

Kunnon venyttelyt päälle vielä ja untakin on tänään riittänyt. Nukuin nimittäin aamulla pitkään ja vielä päikkäritkin. Nyt alkaa jo silmät painamaan, eli varmasti suht ajoissa suuntaan unimasaa moikkaamaan.

Aamusta kävin pienellä kävelyllä vielä vähän taas avaamassa jalkoja, ja illalla myös. Tosin nyt äskeistä kävelyä en enää merkannut listaan.

Vähän on vielä jäykkä olo ja yhden buranan nappasin polvi- ja lonkkakipuihin just.


Huomasin juostessa, että tarvitsen ainakin yhden pitkähihaisen juoksutrikoopaidan, nyt oli 3/4 hihoilla. Ja kuoritakki myös. Veikkaan että päädyn Haltin ultrakevyeeseen versioon.

Muita treenikamoja täytyisi hankkia vielä ainakin uusi kassi.. Ja palkkariostoksille, sekä puddingia pääsee myös ostoskoriin huomenissa.

Mutta nyt hyvät yöt :)


4 kommenttia:

 1. Suosittelen perustamaan erillisen treeniblogin. Tää on tappoa! Perheblogissa voi minusta sivuta itsensä kehittämistä henkisesti, hengellisesti ja/tai fyysisesti, mutta tää aivan jatkuva treenipostailu on karseeta.

  Missä henkisen kasvusi treenipostaukset?

  VastaaPoista
 2. Anonyymi:

  Meinasin jättää kommenttisi julkaisematta sen älyttömyyden vuoksi, mutta pääsit seulasta kuitenkin läpi :D

  Jos mielestäsi jatkuvasti on yhtäkuin kerran viikossa, suosittelen lämpimästi tarkastamaan suhteellisuuden tajusi ;)

  Ehkä on myös aika lopettaa blogini lukeminen, sillä nämä _jatkuvat_ treenipostaukset pysyvät ohjelmistossa.

  VastaaPoista
 3. Mikä on palkkari? Ei ymmärrä...
  Mikä on sun tähtäin, tavoite treenaamiselle? Ilmeisesti joku juoksutapahtuma kun et treenaa salilla jalkoja ollenkaan? Sulla on ilmeisesti personal trainer vai onko sulla vaan joku ohjelma? Nykyään personal trainerit tuntuu olevan tosi yleisiä. Niin kade niistä, itselläni vaan ei ole varaa sellaiseen kotiäitinä mutta kylläpä treenivinkkejä saa napsittua sieltä täältäkin tarvittaessa. Mukavaa viikkoa sulle!

  VastaaPoista
 4. Anonyymi:

  Palkkari on siis palautusjuoma tmv. :)
  Tällä hetkellä lyhyt tavoite on juurikin juoksutapahtuma, mutta pidempi sitten on kehonmuokkaus.

  PT on, mutta mä olen varmaan maailman huonoin valmennettava, sillä olen puhtaasti fiilisliikkuja :D

  Mukavaa viikkoa sinnekin!

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥