torstai 24. lokakuuta 2013

All the leaves are brown..


...and the sky is grey... Kuka muu tykkää tuosta mamas&papas klassikosta? Jotenkin se on soinut tässä pari päivää päässä, johtunee ilmasta.

Mä olen aika ahkerasti laitellut etupihaa viime kesänä ja nyt syksyllä ja paikalliselta kirpulta löysinkin sen pisteen i:n päälle. Valkoisen puupenkin. Veikkaan, että monikaan ei nyt talvea vasten enää hanki pihakalusteita (paitsi fiksut alesta), mutta kun tämä tuli vastaan, oli pakko toimia.

Se tulee kyllä olemaan ihan sään armoilla tuossa ympäri vuoden ja ilman katosta. Voi olla, että se menee "pilalle", mutta oikeastaan penkki on vielä ihanampi vähän ränsistyneenä. Myyjä oli pahoillaan, että siinä on pari naarmua, itse en olisi edes kiinnittänyt huomiota niihin.

Portaille olen kerännyt sekalaisen seurakunnan erilaisia asetelmia. On erikokoista lyhtyä, lintuhäkkiä, käpyä ja kukkaa. Yksi roskisdyykkauksen pelastama peltikannukin. Kesällä kannussa oli keräämiäni heiniä, nyt enää yksi. Syksy vei nekin.

Portin pielessä roikkuu tallilyhty ja katoksesta vielä yksi amppeli. Tosin tyhjä, siihen pitää laittaa vielä jotain, ehkä jonkinlainen lankakasvi. Viikon päästä rappusille tulee ehkä myös kurpitsa halloweenin kunniaksi. Riippuu siitä, ehditäänkö me se kaivertaa.

Viikon päästä on myös asukasyhdistyksen järkkäämä Halloween -tapahtuma alueen asukkaille. Voi että mä odotan sitä! Olen toimikunnassa mukana ja omat hommani ovat mm. asujen valokuvaus, sekä musiikin hoitaminen tapahtumaan.

Biisilista on oikeastaan valmiina jo, kammottavaa taustamusiikkia. Muutama efekti vielä puuttuu ja se viimeinen muokkaus. Niin jännää!


Täytyy vaan toivoa, että ilma suosisi ja voidaan pitää osa tapahtumasta ulkona, kuten on suunniteltu. Tavallaan tämmöinen utuinen, sateinen sää olisi aika kammottava, mutta kuka oikeasti jaksaa seistä tuolla sateessa..

Ollaan kyllä panostettu tuohon tapahtumaan viimeisen päälle!


Huomenna jatketaan tavallaan harmaissa tunnelmissa, on tulossa aika painavaa asiaa. Vaikka oma blogini onkin kauniiden ja kepeiden asioiden kohtauspaikka ja haluan jakaa hyvää fiilistä kaikille, on huominen kamppis sellainen, mihin oli pakko lähteä mukaan.

Laittakaahan villasukat jalkaan, mä painun jatkamaan omieni neulomista :) 


3 kommenttia:

 1. Heti tuli sellainen fiilis, että täytyy lähteä laittamaan omaa etupihaa. Kauniilta näyttää. Mitä tapahtui muuten keittiön valaisimelle?

  VastaaPoista
 2. Satu:

  Mä kertakaikkiaan rakastan pihahommia!!

  Keittiön valaisin on edelleen katossa, tällä hetkellä tilanne on 80% jää meille 20% mietitään vielä.
  Vahvalta näyttää siis :)

  VastaaPoista
 3. Kauniita istutuksia! Ajatella, että kesäkukkia keväällä istuttaessaan sitä ajattelee, ettei ole mitään kauniimpaa, mutta syksyn tullen, kun on sitten syyskukkasten vuoro, niin nuo callunat ja muut niin hehkuvat ruukuissaan. Aurinkoisia syyspäiviä sinne! :)

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥