keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Hullut ostokset ja uudelleenarvonta.


Joko te teitte omat keltaiset ostoksenne? Minähän en ole muistaakseni kahteen viimeisimpään hullutteluun osallistunut, mutta nyt lähdin ihan siitä syystä, että joillekin asioille oli tarve. Kuten tyttöjen talvikengille.

Pienimmälle vikingit ja Tirppa sai nuo (skandia) T05 kengät. Jälkimmäinen on täysin tuntematon merkki, onko siitä kenelläkään kokemuksia? Vikingeillä on Tirppakin kulkenut about Pienimmän ikäisenä, joten päädyin niihin. Superfitejä käytiin jo testaamassa kaupassa aikaisemmin, mutta päätin odottaa ja katsoa mitä tarjoukseen tulisi. Kiitos muuten vikingin edustajalle hyvästä palvelusta, sekä asiantuntemuksesta. Taas tuli todettua, että maailma on tosi pieni :)

Ainoa varsinainen heräteostos on nuo tajuttoman kauniit paidat tytöille, aaawww.. Näihin täytyy ehdottomasti keksiä jokin alaosa (ehkä vaaleanpunaista tylliä?) ja laittaa vaikka tulevaan reissuun sitten päälle.

Pienimmällä on tällä hetkellä aika piukea kivatin villahaalari kokoa 80cm ja ostin siihen korvaavan seuraavaa kokoa. Reiman fleecehaalari oli kyllä tosi hyvässä tarjouksessa! Menenkin tänään vielä illalla reiman vip-iltaan katsomaan uutuuksia ja mahdollisesti vielä hyödyntämään tarjouksia. Täytyykin ottaa kamera mukaan, huomenna siitä siis lisää.

Itseasiassa alunperin oli tarkoitus mennä tänään H&M -tilaisuuteen showroomille, mutta Pienimmän (taas) korvajutut sekoittivat päivän aikataulun ja valitsin maantieteellisesti lähimmän tilaisuuden.

Nopsterille (ja kaikille yhteisesti) ostin IIIIIIIKKKKK!!!! Robinia ja vielä yhden katu-uskottavan paidan. Olipa ihana nähdä toisen ilme kotona, kun huomasi mitä oli saanut. Pieninkin osaa kertoa "haluu pumka, haluu pumpumka". Eilen kertoi päiväkodin jälkeen, että "nikke pussasi meaa" ja hihitteli kovasti asialle. Aikaisin alkaa noi jutut :D En muista, että isommat olisivat 1v7kk ikäisenä jutelleet tuollaisia. Nopsteri nyt oikeastaan mitään..

Kassista löytyi vielä lapsille parit alusvaatteet, sekä itselleni jopa ihan yksi ripsiväri. Ne tuskin teitä kiinnostavat :)


Ja tosiaan rankka päivä vaatii rankat huvit, joten kävin vielä kampaajalla nopsasti. Pahoitteluni laadukkaista pölyisen peilin kautta otetuista kuvista. Valitettavasti aina se kuvankäsittelykään ei pelasta kaikkea..

Mutta siis tyvi vaan piiloon ja ihan hieman latvoja leikattiin. Istuin siinä tuolissa ja mietin kovasti otsatukkaa, mutta jänistin viimetipassa. Tyypillistä.

Nyt lähden hakemaan tyttöjä päiväkodista ja sinne lääkäriin, pelkään pahoin, että leikkauspöydälle olisi taas tie. Tsemppiä <3Ja koska me&i arvonnan voittajaan en ole saanut sähköpostitse, enkä blogissa yhteyttä, niin uusi voittaja on nyt arvottu :) Onnea! Laitathan minulle kokotoivetta ja tietojasi sähköpostilla.


Reetta/TuplaW kirjoitti...
Mukana 1 arvalla. Musta pitkähihainen olisi ihana :)

4 kommenttia:

 1. moikka:) tässä olisi vinkki arvonnasta, josta voi voittaa 2 ihanaa "desing" lamppua!

  http://jtrakennusaputalonmiespalvelut.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Ihanat paidat! :)
  Olispa ollut kivoja nuo molemmat tilaisuudet, mutta on vähän liikaa välimatkaa. Ei jaksa lähteä ajelemaan. :/
  Hauskaa iltaa ja raportoi ihmeessä millainen tilaisuus oli, niin voin sitten harmitella lisää. ;D

  VastaaPoista
 3. Annika:

  Kiitos vinkistä, täytyypä tulla kurkkimaan vaikka minulla onkin maailman surkein tuuri arvonnoissa :)

  Pia:

  No eikö olekin, en miettinyt edes sitä sekunnin sadasosaa kun näin nuo. Toivoin vain, että kokoja löytyy!
  Voi harmi, kiva tilaisuus oli kyllä ja jos satut sielläpäin liikkumaan, niin käy ihmeessä!

  VastaaPoista
 4. Minä kans ennalta katselin noita Skandian kenkiä meidän ekaluokkalaiselle (bloggasinkin näistä maanantaina), mutta en päässyt tänään paikan päälle ja kun nettikaupasta yritin yhdeksän ja kymmenen välillä koetta valvoessa niitä ostaa, mutta haluamani koko oli jo lopussa :/ Jotain muuta nettikaupasta kuitenkin löytyi ;)

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥