maanantai 21. lokakuuta 2013

Ideoita isänpäivälahjaksi.


Siellä ruudun toisella puolella varmaankin moni pähkäilee isänpäivän lähestyessä, että miten ihmeessä sitä perheen isää voisi muistaa. Myös vaarit, papat ja muut ansaitsevat muistamisen, mutta itse keskityn tässä nyt omien lapsieni isään.

Kaikillahan ei ole perinnettä, että vaimo muistaa miestään, mutta minusta se on tärkeää myös niin. Perheen isä on tehnyt valtavan tärkeää työtä yhdessä kanssani ja ansaitsee siitä erityismaininnan vähintäänkin isäinpäivänä.

Perinteisen lahjan lisäksi ajattelin varata meille paikat Bosgårdin järjestämältä isänpäivän BBQ -aterialta. Tuo paikkahan on siis se, josta tilaan perheemme lihat isompina erinä, yksi postaus aiheesta löytyy esimerkiksi TÄÄLTÄ. Raavas mies on luultavasti onnessaan päästessään Charolais-lihan ääreen aterialle. Lisäksi päivään kuuluu mm. kierros tilalla. 

Perinteisimpiä lahjoja voisi olla esimerkiksi erilaiset lahjakortit. Muru on puhunut viimeaikoina, että häntä kiinnostaisi ottaa elämänsä ensimmäinen tatuointi. Ilmeisesti liittyen jotenkin lapsiin. Lahjakortti voi olla myös esimerkiksi ruuanlaittokurssille johonkin ravintolaan. Moni isä nimittäin kiinnostunut hyvästä ruuasta ja haluaisi kehittyä siinä tai hifistellä. Lahjakortit ovat myös loistavia sellaisille, joilla tuntuu olevan kaikki tavara maan ja taivaan väliltä.

Myös erilaiset esitys- ja konserttiliput kiinnostavat monia. Stand up voisi olla ns. parisuhdelahja jos molemmat siitä tykkää. Vaihtoehtoisesti voi kerätä lähipiirin äidit yhteen hankkimaan kaikki miehilleen liput, jolloin lahjaksi tulee myös poikien ilta.

Murulla palelee usein myös jalat. Klassikkolahja taitaa olla villasukat, mutta myös esimerkiksi shepherdin tohvelit ovat tosi lämpöiset.

Tässä nyt muutama oma vinkkini, toivottavasti saitte uusia ideoita! Kommentoikaa ihmeessä ja kertokaa omianne, laitetaan ajoissa vinkit kiertoon :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kivasta viestistä ♥