tiistai 8. lokakuuta 2013

Kauniilla kauniiksi.


Moikka, radiohiljaisuus väistyköön ainakin hetkeksi, sillä vatsatauti on nyt käynyt läpi 2/5. Toivotaan, että tilanne jää voiton puolelle, sillä enää ei huvittaisi hinkata seiniäkin roiskeista. Minä ja Pienin ollaan nyt kunnossa, joten bloggaus jatkukoon :) Vielä en ole jaksanut lähteä ulos kuvaamaan pomppeja, mutta niitä on siis tulossa, jahka tilanne selkiytyy. Sitä odotellessa ajattelin kertoa teille ainakin minulle uudesta kosmetiikkasarjasta.

Oletteko kuulleet aikaisemmin NAOBAY -merkkisestä luonnonkosmetiikasta? Minä en ollut ja kun tuotesarjaa tarjottiin testiin, lupauduin aluksi ihan vaan näiden purkkien vuoksi. Tai no, kyllähän se luonnollisuus vaikutti myös, mutta katsokaa hei nyt näitä pakkauksia!

Naobay tuotteet valmistetaan Espanjassa ja takana on perheyritys (propsit sille). Tuoteperheeseen kuuluu 12 ihonhoitotuotetta, joista olen testannut nyt useamman viikon Body Scrub Shower Boosteria, sekä Renewal Antioxidant Creamia. Lisäksi sarjasta löytyy 4 erityisesti vauvoille ja lapsille suunniteltua tuotetta, joista meidän allerginen atoopikko on testannut Silky Body Emulsionia (kuten minäkin).

Tuotteet ovat siis olleet käytössä noin kuukauden ja siinä ajassa ainakin omaan ihooni voin huomata muutoksia. Oma ihoni on nimittäin sellainen, että se reagoi ilmoihin ja säihin. Se reagoi vuodenaikoihin ja ilmastointiin, sekä siihen kun kaukolämpö kytketään päälle. Uudet tuotteet se tunnistaa välittömästi ja sen vuoksi haluan saada varmuuden, ennekuin uskallan suositella tai olla suosittelematta jotain tuotteita.

Uskon myös, vaikka käytänkin muitakin kuin lunnonkosmetiikkaa, niin vähäinenkin muutos voi olla hyvästä koko elimistölle. Hirvittää ajatella, mitä kaikkea sitä tuleekaan itseensä tökättyä päivittäin.. Muru nimittäin laski reissussa montaa tuotetta käytän _pelkästään_ hiuksiin ja määrä oli aika karmima ja entäs ne kemikaalit sitten? Toivotaan, että muutos tapahtuu vähän kerrallaan :)

Naobay tuotteissa ei ole käytetty parabeenejä, flalaatteja, PEG:tä, silikoneja, petrolatumia, formaldehydiä tai sodium laureth sulfaatteja. Veikkaan, että aika monessa muussa kosmetiikassani on.. Paitsi nvey:n sarjassa.


Tästä sarjasta ihan lempparikseni on noussut tuo kuorinta. Tai miten sen nyt ottaa.. Tuote on sellaista paksua, geelin ja rasvan seosta, johon on sekoitettu kuorivia rakeita. Kun sitä hieroo suihkussa iholleen, rakeet ikäänkuin sulavat ja muuttuvat superkosteuttaviksi. Ihosta tulee siis tavallaan rasvattu jo valmiiksi ja vesi valuu siitä pois samanlailla kuin autosta pesun jälkeen, tiedättekö? Vähän hassu vertauskuva, mutta siis sellainen suojaava kerros jää. Tuote tuoksuu miedon sitruunaiselle ja jättää ihon _todella_ upeaksi. Voin luvata, että yksikään atoopikko ei valittele kireyttä tämän jälkeen.

Kasvojen iho on todella pitänyt myös tuosta ylläolevasta voiteesta. Heti ensimmäisen käytön jälkeen huomasin eron pehmeydessä ja heleydessä. Harmi, että on pikkaisen liian rasvainen koostumus omaan ihooni, etten voi tätä päivävoiteena käyttää (pintakuiva, rasvoittuva), mutta yöksi tykkään laittaa. Veikkaan, että jos tämän yhdistää vielä kasvoveteen, lopputulos on loistava.

Joka kerta suihkussa en kuitenkaan kuori ihoa, joten kosteutta tarvitaan suihkun jälkeenkin. Tylysti olen käyttänyt vauvojen voidetta ja todella pidän sen kevyestä koostumuksesta. Moni varmasti antaa arvostusta tuoksuttomuudelle, mutta tuon kuorinnan sitrusmainen tuoksu saisi puolestani toistua tässäkin :) Toisaalta koska Pienin nauttii myös tästä voiteesta, saakoon se armahduksen siis. 

Pelkäsin aluksi, miten Pienimmän iho reagoi tähän, onhan hän siis allerginen jos jollekin ja atooppinen myös. Allergiat usein ilmoittavat itsestään iholla, joten olen suosinut meillä ihan perusvoiteita. Koostumus on todella kevyt ja voide imeytyy hetkessä ja olin super iloinen, kun mitään muutoksia ihoon ei tullut :) Uskallan siis suositella tätä myös muille herkkäihoisille. Loistava tapa on myös pumpata voidetta muutama kerta kylpyveden sekaan pesuvoiteeksi.

Kaikenkaikkiaan siis kokeilemisen arvoinen sarja! Näitä saa tilattua mm. hyvinvoinnin tavaratalosta. Onko teillä luonnon/luomukosmetiikkaa käytössä? Lisää hyviä vinkkejä kaivataan!


2 kommenttia:

  1. Juuri kokeilin testeristä naobayn Oxynating cream moisturizingiä, ihotuntuma jää hyväksi. Mulla on (ilmeisesti) pintakuiva herkkä rasvainen iho. Ei näytä enää oikein löytyvän näitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi olla, ettei oikein ottanut tulta alleen tämä sarja.. Tuolta hyvinvoinnistakaan ei enää löydy. Jos et tätä löydä, niin kokeilepa jos saat käsiisi Supermoodin yövoiteen testerin, viikon jälkeen paras ikinä <3

      Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥