tiistai 15. lokakuuta 2013

Kom ihåg!


Moikka! Terveisiä mun musta-kelta-valkoisesta maailmastani, ne vaan sopii niin kivasti yhteen :) Ehkä näitäkin kuvia katson parinkymmenen vuoden päästä samoin kuin nyt taaksepäin: mitä ihmettä mun päässä liikkui?! Tällä hetkellä kolahtaa, joten carpe diem vaan!

Ja kun tarpeeksi istuu neljän seinän sisällä, pääsee luovuus valloilleen. Sitä kuulkaas näpertää kaikenlaista fiksua ja vähemmän fiksua aikansa kuluksi. Mä olen esimerkiksi saanut yhden lampun roikkumaan kattoon. Siis roikkumaan. Siitä vaan puuttuu sellainen töpselivälikappale ja oikeastaan sen nartsakin on aika pitkä. Ja itseasiassa koko lamppu ei edes kuulu saati sitten sovikaan siihen huoneeseen. Näin meillä täällä strömsössä taas..

Nojaa, tekemisen makua vai miten se nyt olikaan?

Jokatapauksessa ajatus lastenhuoneen muistitaulusta on hautunut päässä jo jonkin aikaa. Lähinnä Nopsterin vuoksi. Hänelle on hyvin tärkeää tietää aina päivän kulu etukäteen ja siihen ei mielellään sitten muutoksia. Voi mennä kuppi nurin. Päästin luovuuteni valloilleen ja hankin liitutaulumuovia ja teippasin.

Tuo on siis tarraa ja tarttuu ihan itselläänkin seinään, mutta pienet washit kulmissa toivat vähän särmää. Ajattelin vielä teettää Nopsterista ihan vaan jonkun tosi kivan kymppikuvan ja teipata senkin tuohon alalaitaan, kahdeksanveet kun eivät oikein ymmärrä näitä elämää suurempia mietelauseita, joita olisi kiva myös viljellä.

Nyt on etukäteen aina tiedossa koulupäivän kesto ja mahdolliset evästarpeet. Saavat siis ottaa pienet eväät kouluun aina kun pääsevät vasta kahdelta. Enemmän taitaa olla henkinen juttu, mutta jos se toimii niin hyvä :)


Tokaluokkalaisella on kuitenkin koulussa jo omaakin muistettavaa, joten jos tämä taulu auttaisi häntä siinä. Tiistaina pitää ottaa kirjastokortti mukaan kouluun ja keskiviikkoisin on syytä muistaa liikuntatunnit. Jos ei muista, tulee tuntimerkintä.

Veikkaan, että tämä taulu menee aikalailla uusiksi A) kun Pienin herää päiväuniltaan B) kun Nopsteri tulee ruokakoulusta kotiin ja sanoo haluavansa itse kirjoittaa nuo. Eipä haittaa, ehkä hän samalla sisäistää ne jutut sitten paremmin. Itselläni toimii nimittäin muistiinpanot ja kirjoittaminen ajatusten selkiyttäjänä.


LINKING TO:


7 kommenttia:

 1. Ai liitutaulumuovia?! Aika kiva, en tiennytkään että sellaistakin on saatavilla

  VastaaPoista
 2. Such a sweet chart! Love the KA-RA-TE!

  VastaaPoista
 3. liitutaulut on kyllä niin pop. mä oon viljellyt niitä keittiöön ja tänne aulaan. Mies jo totesi " nyt riittää liitutaulut tässä taloudessa..." Pojan huoneeseen olis sopinut kanssa.

  VastaaPoista
 4. Hi would you minԁ stating ωhich blog plаtfοrm уоu're woгking with?
  I'm looκing to ѕtaгt mу оwn blog
  іn thе near future but I'm having а tough time making
  a dесision between BlogEngine/Woгdprеѕs/B2еѵolutіon аnd Drupal.
  Thе reаѕоn I аѕk іs beсаuѕe уour desіgn seemѕ ԁifferent then most blogs
  and Ι'm lookіng fоr somethіng cοmpletely unique.

  P.S Sοrгy fοr getting οff-topiс but I
  had to ask!

  Stoр by my ωeblog eating for energy book free - http://greatfitnessideas.com/,

  VastaaPoista
 5. You have make lovely photos!
  Greetings, RW & SK

  VastaaPoista
 6. Toi on kiva! Ja kätevä.
  Olen pitkään ollut aikeissa maalata liitutaulumaalilla, mutta en ole edes hankkinut sitä koko maalia, joten tuo sopisi siis minulle. ;)

  VastaaPoista
 7. Ansku:

  Joo! Näin lyhyellä kokemuksella tykkään ja pysyy seinässä. Toki hieman röpelöinen alusta vaikuttaa, mutta vaikuttaisi se myös maalattunakin :)

  Rullassa on niin paljon vielä jäljellä, että ties mitä tässä vielä keksii ;)

  Kim:

  Thanks :) Kids love it too!

  lattenainen:

  Sun tarttee naamioida ne joksikin muuksi :D Tässä on tällainen uusi hieno musta juliste ;)

  Anonymous:

  This platform is just customized blogger :)

  Our photos:

  Thanks <3

  kamomilla:

  Kannattaa, on helppo myös siivota pois kun liitutauluinnostus laantuu :) Tosin omani on ollut noin vuodesta 2000..

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥