keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Löytöjä.


Ihanan aurinkoista huomenta kaikille, kyllä vaan tuo auringonpaiste tuo hyvää mieltä kaiken sen sateen jälkeen! Vaikka rakastankin sateen ropinaa meidän peltikatolla, niin täytyy myöntää, että saa pikkuhiljaa riittää, eikös joo.. On nimittäin rop-rop-ropissut. Sitäpaitsi me ollaan pikkusten kanssa käyty jo ihan kaikki sadelaulut läpi ja moneen kertaan.

Eilisen istuin aika vahvasti sisällä tässä koneen ääressä ja nyt oikein palan halusta päästä tuonne ulkoilmaan. Harmi vaan, että lenkkipolut on vähän niinkuin suota tällä hetkellä.. Mutta niinkuin Tirppa totesi tuossa yksi aamu Pienimmälle; ehkä on perempi lähteä veneellä liikenteeseen.


Muutaman kivan löydönkin tein tuossa alkuviikosta. Tai itseasiassa iskin silmäni näin "tiskivuoroihin" jo aikaisemmin, mutten löytänyt enää sen jälkeen mistään. Nyt oli taas prismassa muutama. Minusta näissä on jotain todella viehättävää!

Kaksi kippoa ostin, en sentään muita sarjaan kuuluvia, mutta sopivat kyllä yhteen esimerkiksi sen siirtolapuutarhan ja valkoisen teeman kanssa. Ehkä pari tine k:ta, mitäs sanotte?

Astioista puheen ollen, laitoin muutaman muumimukinkin myyntiin. Tulin siihen tulokseen, että ei ole "my cup of tea" säästellä niitä arvokkaampia täällä ja varjella ipanoilta :)


Prismasta tein muuten myös toisen löydön. Minulla on tapana hypistellä kaikkea ihanaa ja laittaa se kuitenkin takaisin sitten. Eihän nyt tätä ja onko se tarpeellinen ja katsotaan vielä. Vesihyasinttikoria olen pitkään jo ihastellut ja täytyy sanoa, että se sopii tuohon yläkerran aulaan loistavasti.

Tulee oikein hymy huulille, kun näkee sen paikoillaan.

Ajattelin vielä tuohon oliivipuuta tuomaan kodikkuutta, mutta ehkä kuitenkin näiden olosuhteiden puitteissa se ei selviä meillä ja esimerkiksi sellainen limoviikuna olisi parempi. Niitä olen sentään vasta kolme tappanut.. Onko se oliivi niin hankala kuin annetaan ymmärtää?

Odotan myös palavasti niitä eteisen peiliovia, saavu oi saavu jo!

Muistatteko muuten kun lupailin jotain aika huikeaa, kun se 300 lukijaa on saavutettu? Noh, loppuviikosta voisi olla tulossa ;)

Valoisaa päivää  kaikille!


5 kommenttia:

 1. Ihana tuo alimman kuvan kori, tuo niin paljon lämpöä sisustukseen :)

  VastaaPoista
 2. Ihana tuo veihyasinttikori. Meillähän noita vesihyasinttikoreja vähän toisen mallisia tosin löytyy lähes joka paikasta. Kylppäristä, lastenhuoneesta, olohuoneesta. Tuotakin muistan ihailleeni eräällä kauppareissulla.

  VastaaPoista
 3. Johanna:

  Kiitos! Minustakin teki jotain tosi extraa <3

  Satu:

  Meillä on taas enemmän pajukoreja, tämä on vasta eka lajiaan :)

  VastaaPoista
 4. Onnittelut huikeasta tykkääjämäärästä :)

  Kiva on kupponen myös! Kelpais mullekin :)

  VastaaPoista
 5. Viivu:

  Kiitos <3

  Ei muutakuin leipomaan vaan :) Tosin on sullakin ollut siellä aikamoisia herkkuja viimeaikoina :)

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥