torstai 3. lokakuuta 2013

Meidän Silverjungle AW 2013.


Olen nyt oman aikani makustellut Silverjunglen uutuuksia, jotka päivittyivät kauppaan alkuviikosta ja valitsin niistä suosikkini. Meillähän on ollut kyseisiä vaatteita jo jonkin aikaa käytössä ja voin suositella niitä lämpimästi.

Syksyn ja talven väreistä valitsin näköjään vaaleanpunaista ja harmaata, vaikka alunperin ajattelin, että meillä on vaan mustaa, valkoista ja keltaista. Näin se naisen mieli muuttuu :D

Yläkollaasin sydänpaita rusetilla näyttää supersuloiselta, samoin tuo harmaa velourmekko taitaa olla materiaalinsa (ja ulkonäkönsäkin..) puolesta aikalailla ykkönen viileille ilmoille. Kävin juuri mekkokaappia läpi huomista valokuvausta varten (APUA!) ja siellä oli vajausta. Molemmat tytöt ovat kasvaneet hurjasti ja aika rankalla kädellä sain karsia. (kiinnostaisiko bloppis?) Tämän hetken valikoimista taitaa olla ainoa vaihtoehto joko tässäkin kollasissa näkyvät kukkamekot tai vaihtoehtoisesti ne pompin harmaat neulemekot. Aikaa on huomisaamuun saakka päättää :D

Velourmekkoon yhdistetty pipo saattaisi myös sopia Pienimmän racoonin haalariin, Tirpalle on vielä kaikki kadoksissa.

Silverjunglen tähtisukkikset ovat edelleen yhdet parhaista sukkiksista ikinä! Samoin verkkokaupassa olevat froteesukkikset ovat vaan loistavat talveen. En ymmärrä, miksei kaikki valmista sellaisia.. Niin ja sitten ikuisuuskysymys talvesta ja hihattomista mekoista. Noita boleroita löytyi kolmessa värissä.

Alempaan kollaasiin keräsin myös pipovaihtiksia, lähinnä pienimmälle. Racoonin haalari on just tuon babypinkin sävyinen, tosin pilkkujen väriä en nyt muista ulkoa. Dinopipo, niinkuin itseasiassa kaikki eläinpipot, ovat valloittavia. Oikein harmittaa, että tänä talvena Silverjunglen pöllöpipo ei käy ulkovaatteiden kanssa.. Olikohan niitä pöllöpehmoja vielä saatavilla ;)

Neulejoogat ovat myös yksi kiinnostuksen kohteista. Uskon niiden olevan lämpimät, sekä lapsella mukavat jalassa. Mitäs tykkäätte? Joko olette tilanneet omanne?


4 kommenttia:

 1. Meiltä löytyy myös tähtisukkiksia ja olen ollut niihin tosi tyytyväinen. Myös neulejoogat löytyvät stereoiden kaapista, niistäkin tykkään kuten monesta muustakin silverjungle ihanuudesta. Saisivat tehdä vaatteita myös vähän isommille lapsille.

  VastaaPoista
 2. Kiinnostaa Bloppis!!

  Ihania nuo taas, pitääpi mennä tutkailemaan tarkemmin uutuuksia. :) Aina vaan poistokorista ja aleista tämä köyhä mamma ostelee...

  VastaaPoista
 3. Oi mitä ihania, pitääpä mennä tsekkailemaan uutuudet jos sieltä meidän pienellekkin jotain uutta löytyisi :)

  VastaaPoista
 4. Satu:

  Joo :) Isoihin kokoihin asti! Tykkään myös noista silverjunglen housuista pojille, mutta ei tosiaan mahdu enää.. :/

  Mira nda:

  Poistokoriin oli mun mielestä just lisätty tähtisukkiksia :) Sieltä tekee aina löytöjä!

  Essi:

  Varmasti löytyy :)

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥