tiistai 29. lokakuuta 2013

Onni tulee läheltä.


Niin, onni tulee läheltä tai vähän kauempaankin, mutta varmaa on se, että kaikilla täytyy olla hauskaa! Usein me ainakin mietimme etukäteen, mihin mennä ja mitä tehdä. Helppohan se on kahdelle aikuiselle tekemistä keksiä, muttakun lisätäänkin kolme muuttujaa (8-1 vuotiaat), alkaa hommasta tulla haastavampaa.

Me matkustelemme ja puuhailemme lasten kanssa todella paljon. Ei nyt mitään kaukomaan matkoja, mutta sellaista perusmukavaa reissua tai vähän yksikertaisempaakin kokemusta. Laivalla käyty ja koluttu, Tukholmassakin, osa Tampesteria ja jos jonkinlaista kylpylää.

Itse viihdyn myös ihan peruspuistossakin lasten kanssa vaikka lauantaiaamuisin, kunhan se täyttää tietyt kriteerit. Esimerkiksi olisi kiva olla aidattu puisto, mistä kullanmurut eivät karkaile.

Valio avasi eilen palvelun, jossa tämä kaikki pohtiminen on tehty astetta helpommaksi. Ei enää goolausta lastenhoitopaikoista, klikkaat vaan kartalle ja alat tutkimaan. Parasta tässä palvelussa ehkä on se, että paikat on kokeiltuja ja jonkun, esimerkiksi perheenäidin kartalle syöttämiä.

Itsekin pääsin jo etukäteen syöttämään palveluun paikkoja viikonlopun aikana, kuten 14 muutakin bloggaajaa, joilla on tietyistä paikoista ensikäden tietoa. Klikkailin kymmenen kivaa paikkaa, jotka olemme itse kokeilleet tästä lähistöltä ja kuvailin niitä mm. "löytyy lainattavat rattaat", "puisto osittain aidattu" tai "hyvä leikkipaikka ja ruokalista" -määreillä.

Ja jos sinulla on aivan huippu paikka mitä ei vielä näy kartalla (tämä on hyvinkin mahdollista), se on äärimmäisen helppoa lisätä sinne. Klikkailet itsesi vain osoitteeseen http://www.valio.fi/onni/kartta/ ja syötä paikan tiedot. Oma paikkasi voi olla kiva, lapsiystävällinen teatteri, karkkikauppa, joka ottaa pienet ihanasti huomioon, puisto, jossa onkin wc.. vain taivas on rajana!

Itse olen ainakin kiitollinen jokaisesta uudesta vinkistä ja kokemuksesta, jota voin käyttää hyväkseni :)

Lisätessäsi paikan, voit muuten voittaa ikimuistoisen irtioton arjesta kynttiläillallisen merkeissä (arvo 250e)! Voittajat saavat itse valita ravintolan, joten palkinto voi vaihdella vaikka fine diningista ystävän kanssa aina pizzahetkeen koko perheen kera. Lisäksi Valio palkitsee aktiivisimmat käyttäjät Valion Onni -tuotelahjoilla, jotka on nekin valmistettu ihan lähellä, Hämeessä.

Mitä mieltä olette tällaisesta palvelusta? Minusta se on ainakin todella käytännöllinen ja todennäköisesti klikkailen itseni ensi kerralla sinne googlen sijaan ;)


Yhteistyössä:

5 kommenttia:

 1. Tää olikin kiva vinkki:) Pitää käydä klikkailemassa ja katsoa samalla onko omat lempparipaikat siellä. Mukavaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
 2. VillaVaahtokarkki:

  Mä arvasin, että tää on hyödyllinen muillekin :)

  Kiitos sitä samaa sinulle <3

  VastaaPoista
 3. Tämä oli kyllä tosi kiva kampanja! Kävin itsekin lisäilemässä oman kotipaikkakuntani paikkoja. :)

  http://mbabysteps.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Hitsi, ensi kesänä pitää kyllä kierrellä Suomea enemmänkin, eikä turhaan lähteä kauemmaksi, niin kivoja paikkoja olemme vinkkaileet itse kukin. Tää on ollut tosi huippu kampanja.

  http://meidnpieniryyni.blogspot.com

  VastaaPoista
 5. Mirka:

  On kyllä superhyödyllinen ja toivottavasti saadaan koko Suomi kartalle :)

  Mimmu:

  Jotenkin sitä ei vaan tule aina ajatelleeksi ihan niitä tavallisiakin paikkoja.. :)

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥