torstai 10. lokakuuta 2013

Reiman uusi outlet Tammistossa.


Eilen illalla oli siis reiman Tammistoon avatun outletin vip-tilaisuus. Tarjolla oli herkullisia coctail-paloja, sekä kuohuvaa. Ja koska reima ottaa lapset myös huomioon, oli heille pillimehua, rusinoita, omppuja ja vähän namiakin. Myymälässä on myös liukumäki ilahduttamassa lapsia (ja vanhempia) shoppailun ajaksi.

Suuri myymälä on jaettu muutamaan osioon asioinnin helpottamiseksi, löytyy mm. newborn, outlet ja väreillä koodatut osa-alueet. Outletin puolella on sitten niitä aarteita, mm. rekillinen angry birds vaatteita -40% *vinkvink*.

Saimme mahdollisuuden tehdä ostoksia -30% hintaan samalla kun tutustuimme kauppaan. Tällä kertaa en itse löytänyt mitään, sillä meillä on talvi nyt suurinpiirtein paketissa, mutta goodiebagissa oli sama tarjous vielä kuponkina vuoden loppuun saakka voimassa, ja ajattelin sen todella käyttää tarpeen tullessa. Nopsterilla ei vielä ole talvikenkiä ja reiman versiot sorell-tyyppisistä bootseista jäivät kyllä mieleen..
Samalla, kun osallistuin reiman bloggaaja-kilpailuun tuli heidän valikoimansa katsottua aikalailla läpi ja ilokseni huomasin, että vaikka myymälä itsessään on outlet, on siellä ihan kuluvan malliston tuotteitakin. Monta suosikkia siis tuli bongattua.

Parkatakit, uudet leikkaukset, jännät ykstyiskohdat ja entistä tukevammalta vaikuttava materiaali vaikuttivat minut positiivisesti. Myös niitä ihan pieniä (siis tosi pieniä) newborn-malliston vaatteita jäin hypistelemään. Pienin pipo, minkä löysin, taisi olla 30cm kokoiseen päähän..

Saimme nähdä myös maistiaisia tulevasta kevään ja kesän mallistosta (te näette niitä sitten myöhemmin) ja voi vitsit miten ihania juttuja on tulossa! Perusvärejä, raitaa, tosi herkku uv-suojajuttu ja paljon muuta. Oikein harmittaa, etten voi niistä vielä sen enempää kertoa!

Sen verran paljastan, että suosikkini keltainen jatkaa vahvana. Jes!
Suosittelen lämpimästi poikkeamaan reimalla jos satutte Vantaalla liikkumaan. Tarkemmat osoitetiedot ja aukioloajat löydätte TÄÄLTÄ.2 kommenttia:

  1. Ne kuvat mitä itse olen nähnyt kevään/kesän malliston ulkovaatteista jatkaa ihanasti keltaista linjaa :)

    VastaaPoista
  2. Kippuralla:

    Varmasti samoja :) Ihania!

    VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥