keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Takkiparka.


Täälläpäin on ilmat viilentyneet aikalailla yhtäkkiä. Hirveän kylmä viima puhaltaa, vaikka lämpötila olisi montakin astetta plussan puolella. Itseasiassa eilen mittari näytti melkein kuutta, mutta pakkaselta tuntui. Johtuukohan se myös siitä kuivuudesta?

Tänään on tavallaan paljon lämpimämmän tuntuista, sateista. Lämpömittaria en ole katsonut, mutta ihan eri fiilis. Eilen ei pärjännyt ilman hanskoja, tänään voisi olla ilman. Ja loppuviikoksi on luvattu jopa yhtätoista, jestas, mikä syksy! Toivottavasti paistaa aurinkokin :)

Kuitenkin Nopsteri on nyt siirtynyt omasta aloitteestaan ensin välikauden kautta softshelliin ja siitä tähän sunnuntaina ostettuun parkaan. Kävimme nimittäin Jumbossa tekemässä talvihankintoja. Onneksi poitsu oli mukana, sillä olisin ottanut varmasti ihan liian ison koon.

Takki on 128cm kokoinen ja poika 130cm. Kuitenkin jopa 134cm kokoiset housut saattavat olla pieniä, varsinkin collegehousut. Farkuissa koko on 134. Takissakin olisin sen ottanut, mutta sovituksessa kävi ilmi, että tämäkin on hieman reilu. Mahtuu varmasti allekin.

Malli on suora, vaikka netin kuva antaa mielestäni toisen vaikutelman. Materiaali muistuttaa öljykangastakkeja ja se on vuorattu teddykarvalla. Ihana kaiken kaikkiaan! Ja tosi edullinen perustakki. Skimbakamat on nimittäin sitten erikseen. Niissä luotetaan edelleen Haltiin ja Raiskiin.


Tytöillä on vielä käytössä vk-puvut välikerroksella. Toisinaan mietin, että miten paljon helpommalla sitä pääsisikään jos vaihtaisi jo toppaan.. Suitsait vaan yksi puku ja yhdet pukemistappelut vähemmän :)

Mutta ehkä ei kuitenkaan vielä näillä asteilla.. Nopsterilta puuttuu vielä kunnon talvikengät, luulen, että me luotetaan crocsiin tai soreliin. Mitä teillä on käytössä?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kivasta viestistä ♥