sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Treeniviikko 29.


Koska edellinen viikko meni aikalailla penkin alle, nappasin itseäni syys"lomalla" niskasta kiinni ja aloitin alusta.

Maanantaina aloitin ns. kyykkyhaasteen, jossa tehdään tietty määrä kyykkyjä aina enenevissä määrin ja loppujen lopuksi määrä on aika huikea, mutta niin tulisi olla lopputuloskin.  

Samalla keskiviikkona tein ensimmäisen kunnon jalkatreenin sitten puolimaratonin ja koska treeni kulki kevyesti, tein painojen lisäyksen. Ihanaa, kun saa oikein kunnolla tehdä töitä jonkun asian eteen ja hiki valuu. Se fiilis!

Torstaina tiesinkin sitten, mitä on tullut tehtyä ja jalat olivat aika tukossa. Tarkoitus oli avata niitä salilla ja se toimikin hyvin aluksi, kunnes tuli se seuraava päivä.. Huh, mikä kipu ollut vielä lauantainakin. Sitä maitohappojen määrää..

Torstaina samalla tein rintatreenin ja siihenkin painojen lisäyksen. Mieletön fiilis kun huomaa taas kehittyneensä! Laitoin myös kyselyn menemään uudesta valmennuksesta, tällä kertaa muokkausryhmään, se pitäisi alkaa marraskuun puolivälissä. Toivotaan, että ryhmään saadaan tarpeeksi jäseniä :)


Tällä hetkellä on oikein innostunut fiilis taas, itseasiassa mieli tekisi ulos kirmaamaan lenkille, mutta koska eiliset juhlat on pohjalla, en taida uskaltaa. Huomenna sitten..


2 kommenttia:

  1. Heii, rupesi kiinnostamaan tuo kyykkyhaaste :) Voitko kertoa lisää??

    VastaaPoista
  2. Anonyymi:

    Löytyy tuolta minun pinterestistä, tässä linkki:

    http://www.pinterest.com/LPPblog/fit-fun/

    VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥