torstai 7. marraskuuta 2013

Aamuhetki.


Saimme alkuviikosta mieleistä postia Silverjunglelta, kun lappunen ilmoitti tunikoiden saapuneen. Silverjungle lähetti tytöille nämä ihastelemani velourtunikat lahjaksi, suurkiitos. Ne olivat mieleiset myös pikkuneideille ja aivan ihanan lämpimät sopimaan täydellisesti aamuiseen kuvaushetkeen marrasmaassa.

Loppusyksyn/alkutalven aamuissa on jotain taianomaista, tuo valo on aivan ihastuttava. Samalla se tuo tuulahduksen jo pikkupakkasista ja joulun odotuksen jännityksestä.

Pienimmän tunika on kokoa 86/92cm ja Tirpan 110/116cm. Noiden Silverjunglen kaksoiskokojen kanssa ei muuten tarvitse arpoa, sillä lisätiedoissa näkyy mittataulukko josta saa tarkemmat speksit. Mieletön idea! Muut saisivat ottaa tästä mallia :)


Pienin sai tunikan, jossa on vaaleanpunainen sydän (klik) ja Tirpalla taas on harmaalla sydämellä (klik). Tunikoiden materiaali on tosiaan lämpöistä ja pehmeää velouria ja aplikoitu sydän on trikoota/collegea. Pahoitteluni, jos sydämen materiaali meni väärin, kun en niin noita tunnista aina :)

Moni ystäväni on myös miettinyt näiden ihanuuksien hankkimista ja täytyy sanoa, että suosittelen lämpimästi. Pitsiyksityiskohdat sydämessä, hihoissa ja muualla, sekä huppu tekevät sen pisteen i:n päälle.

Paketissa oli myös yhteensopivat sukkikset, mutta erinäisten tapahtumien ketjusta jouduimme jättämään ne tällä kertaa pois kuvasta.. Mutta eiköhän ne saada näiden mukaan maanantaina, kun lähdetään länsinaapuriin nauttimaan itämeren ohjelmasta lapsille.

Pinnit löysin eilen Murulasta. Ne on Royal B*tch Craft shopin tuotoksia ja tuo yksi pari maksoi 5e. Aivan ihastuttavat ja ajankohtaiset. Tietysti siksi, että sunnuntaina on isänpäivä, mutta onhan nyt myös movember ja ilmaisemme tukemme hyvän asian vuoksi :)


Kiinnostaisiko teitä muuten pieni lukijatarjous Silverjunglelle? Voisin kysellä.. ;)

Ihanaa päivää!4 kommenttia:

 1. Kuvasi ovat kyllä niin upeita!

  Ja aivan mahtava tapa tukea movemberiä!

  VastaaPoista
 2. Aivan ihanat tunikat ja kivannäköinen tuo pinnikin!

  VastaaPoista
 3. Rouva Y:

  Voi kiitos <3

  Hansuli:

  Kiitos, meilläkin tykätään :)

  Remonttihiiri:

  Kiitos paljon! :)

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥