keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Aamupala, välipala, lounas, iltapala.


Ihan ensin haluan toivottaa tervetulleeksi uusia lukijoita. Teitä on kesän jälkeen tullut noin sata, aika huikeaa! Muistan, miten iloitsin kun yhtäkkiä blogillani oli kolmekymmentä lukijaa. Niin moni oli kiinnostunut jutuistani. Samalla mietin, että miksi ihmeessä.. Siitä on nyt jo vuosia aikaa ja edelleen teitä tulee lisää. Samalla on ihanaa huomata, että osa on ollut ihan alusta asti mukana. Kyllä mä teidät muistan ;)

Tällä hetkellä tilanne on yli kolmesataa, FB:n puolella melkein saman verran. Liikennekin on hurjaa. Sivun latauksia ja yksilöityjä kävijöitä on mielettömästi, niinäkin päivinä jolloin en edes postaa. Kiitos siis myös siitä, että jaksatte juttujani. Välillä kun näissä ei ole päätä eikä häntää.

Tänään oli pakko päästä leipomaan. Ei nyt kuitenkaan teidän kunniaksi sentään, vaan siksi, että tämä on ihan pirun hyvää! Neljäs kerta, kun syö tätä. Toinen kerta, kun teen. Kiitos sinulle K, kun tutustutit minut jauhelihapiirakkaan :D

Ohje on suoraan Kinuskikissan sivuilta, eikä tähän tarvitse kyllä tehdä minkäänlaisia muutoksia. Murunkin yksi lemppareista. "Onko siinä chiliä? Täällä tuoksuu chili!" Ei ole, mutta veikkaan tuoksun tulevan paprikan ja keltaisen sinapin yhdistelmästä. Meillä ei nimittäin ole jääkaapissa dijonia. Keltainen on lempparia.


On syöty iltapalana, lounaana, välipalana, vierasvarana. Aikalailla perusjuttuja, mitä löytyy jokaisen kaapeista, eikä aikaakaan kulu mielettömiä määriä. 

Mikään fitness-välipalahan tämä ei ole, mutta tässä ollaan oltu jo kaksi vai kolmeko päivää ilman karkkia ja se on paljon se! Nyt kun vaan saisi pidettyä, kertaakaan ei saa sortua. Minäkun en voi pitää edes sitä karkkipäivää, se nimittäin jää päälle ja venyy karkkikahdeksiviikoksi. Oho.

Ja tuo pohja nyt vaan on niin hyvää! Kuka muu tunnustaa rakastavansa piiraiden pohjia?


Näiden herkkukuvien myötä toivottelen teille keskiviikkoa ja lähden kampaamaan naamaa. Tiedossa olisi taas kuvaukset ja ensimmäisen kuvauslahjakortinkin juuri väkersin kun tilattiin.

Iloa ja valoa päivääsi!


8 kommenttia:

 1. Herkullisen näköistä!! :)

  Ja samaa välillä minäkin ihmettelen! ..siis en toki sun blogin kävijöitä vaan omani! Heh! :D Mutta kiva kun omat räpellykset kiinnostaa muita ja se on aina niin ilahduttavaa jos joku jaksaa pienen kommentinkin jättää. :)

  VastaaPoista
 2. Pieni Lintu:

  Kiitos!

  Saat sinä ihmetellä näitäkin :D Ja kommentit vaan on aina kivoja, kiitos siis omastasi <3

  VastaaPoista


 3. Hei, kehtaisinko pyytää ihkua reseptiä Sinulta ?

  VastaaPoista
 4. Salainen puutarhani:

  Tuolla onkin linkki, mutta laitan sen vielä tähän erikseen:

  http://www.kinuskikissa.fi/jauhelihapiirakka/

  Kokeile ihmeessä, ihanaa!

  Remonttihiiri:

  Varo, jäät koukkuun :)

  VastaaPoista


 5. Kiitos,

  luinkin epähuomiossa huonosti, kun innostuin nähdessäni reseptin.

  Kiitos, teen tänään :)

  VastaaPoista
 6. Oi nam, näyttää hyvälle, blogissani haaste sinulle:)

  VastaaPoista
 7. Salainen puutarhani:

  Toivottavasti maistui :)

  Hanna:

  Kiitos!
  Kävinkin kurkkaamassa ja palaan siihen pian!

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥