maanantai 11. marraskuuta 2013

Awesome hairstyle ideas.


Huomenta, uneton täällä moi! Heräsin tuossa jo kaksi tuntia sitten hoitamaan asioita, kun uni ei enää tullut. Noh, onpahan maanantai aloitettu ajoissa ja hommat hoidettu :) Eniten jännittää se, että päikkäriaikaan tulisi pakata, eikä nukkua. Ja minä kun haluaisin ihan varmasti nukkua tämän jälkeen..

Tiedossa on siis parin päivän blogitauko, kun meidän poppoo suuntaa nauttimaan länsinaapurin antimista. Tiedä sitten pysymmekö laivassa vai rantaudummeko, sillä Nopsteri on miettinyt ihan kauheasti viimeaikoina, että onko siellä Ruotsissa haita ja kova ruuhkakin siellä taitaa olla.. Voi pientä. Ja moneskohan reissu tämäkin hänelle on..


Mutta se syy, miksi kirjoittelen teille ihan aamusta ja vielä lainattujen kuvien kera on hiukset! Olen nimittäin jo pidemmän aikaa seurannut FB:ssä Awesome Hairstyle Ideas -sivustoa. Minulla nyt on yleensä se perusponnari tai pipo päivittäin, mutta saahan sitä aina haaveilla.

Ja samalla kun olen katsonut näitä ja seurannut tutorialeja, on herännyt vakava aie myös toteuttaa muutama juttu. Suosittelen ehdottomasti kurkkimista tuonne!

Näitä juttuja varten tekisi mieli hankkia ainakin se pearl wand ja ja ja...

Kivaa maanantaita, ei bad hair dayta enää :) Minä lähden nyt kahvin keittoon!

(kaikki kuvat lainattu awesome hairstyle ideas fb:stä)

6 kommenttia:

 1. Vitsit miten upeita kampauksia! Kun osais laittaa tosiana jotain muutakuin ponnari niskaan vain :) Ihanan näköisiä!

  VastaaPoista
 2. Juuri vasta minäkin tuohon liityin - huippuja vinkkejä näin pitkä tukkaiselle. Tuo rusetti oli myös tyttöjen topmodel lehdessä ja monesti jo ollaan sellainen eskariin tehty :)

  VastaaPoista
 3. Milloin arvonnan voittaja arvotaan ja julkaistaan?

  VastaaPoista
 4. Nopeasti täältä reissusta vastaan, että julkistan voittajan keskiviikkona :) arvonta loppui eilen.

  VastaaPoista
 5. Nopeasti täältä reissusta vastaan, että julkistan voittajan keskiviikkona :) arvonta loppui eilen.

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥