lauantai 16. marraskuuta 2013

Eilistä päivää ja asua.


Moikkamoi! Ihanan aurinkoinen lauantai.. Tuo aurinko on kyllä ihme juttu, siitä tuntuu saavan energiaa ihan todenteolla, vaikka kuinka väsyttäisikin. Eilisen jälkeen kyllä vähän väsyttää, mutta oli sen arvoista! Oltiin kyllä ihan autolla liikenteessä, mutta mä en vaan ole tottunut valvomaan kovin myöhään. En nukkumaankaan pitkään ja molemmat tuli tehtyä.

Olimme siis eilen Murun kanssa Hartwall-areenalla katsomassa Sami Hedbergiä, toisin sanoen ostin Murulle kaksi lippua isänpäivälahjaksi tuohon showhun ja sanoin, että on ok valita itse seuransa :) Valitsi kuitenkin minut mukaansa. Oliko muuten joku lukija siellä?

Huikea show kaikenkaikkiaan! Sen lisäksi, että Sami veti hillittömän keikan, oli siellä myös extraa ohjelmassa. Yhtäkkiä lavalle pamahti Uniikki vetämään keikkaa ja kohtahan siellä oli myös Elastinenkin. Antoivat soida ja käänsivät kovempaa. House bändissä oli mm. Lenni-Kalle Taipale ja Marzi Nyman. Ja upeaääninen Johannakin (en muista nyt sukunimeä) oli lavalla laulamassa. Osasihan se Samikin laulaa, taisin jopa vähän ihastua häneen, hih..


Ostin reissusta ihan eilistä iltaa silmälläpitäen Serpentiinin oversize kokoisen neuleen. Asun oli tarkoitus olla lämmin, mukava, mutta kuitenkin iltasiisti. Arvoin ensin tämän tummanharmaan ja vaaleammanharmaan välillä, mutta tumma sopii iltaan paremmin. Ja onhan tuolle nyt vastaisuudessakin käyttöä, ihana!

Pahoittelen, että kuvissa on vähän ryppyinen. Täytyykin ripustaa tuonne kylppäriin roikkumaan kun seuraavaksi painelen suihkuun. Helppo tapa "silittää" neuleita ja silkkivaatteita :)

Edessä ihanana yksityiskohtana on tuollaiset taskut ja takana koko matkan nappilista. Mikähän siinä on, että napit viehättävät? Alla on pakko olla toppi, sillä kaula-aukko on myös oversize ja koko oli s/m. Kuvasta poiketen tosin, minulla oli musta toppi tuolla alla illalla ja jalassa me&i slim sweatit. Mustat nahkasaappaat tottakai.

Mitäs pidätte? Tästä tuli kyllä yksi uusista lemppareista!


Tänään onkin sitten kaktus kurkussa, plaah. Luulin eilen sen tunteen johtuneen siitä, että nauroin ihan mielettömästi, mutta valitettavasti ei ollutkaan. Illalla kun ensin heitin vielä Murun äidin kotiinsa, istuin hiljaisen kodin sohvalle ja nautin lasten unituhinasta. Samalla join vielä suuren kupin clipperin uniteetä. Minun täytyy saada iltaisin aina rauhoittua ennen unia ja olihan tuolla teellä samalla funktiona myös öljytä kurkkua.

Mitä vielä! Aamulla en meinannut pystyä nielemään ja puhekin oli hankalaa. Itseasiassa puhuminen sattuu eniten, syöminen ei niinkään. Meidän perheessä on siis neljä onnellista, sillä pyrin olemaan hiljaa..

Viettäkäähän kiva lauantai ja pysykää terveinä, mä häippäsen nyt suihkuun ja vedän villikset jalkaan sen jälkeen..

2 kommenttia:

Kiitos kivasta viestistä ♥