maanantai 25. marraskuuta 2013

Ensimmäinen toppapostaus. (ja arvonnan voittaja)


Toivottavasti kaikilla on alkanut maanantai yhtä sujuvasti kuin täälläkin :) Kaikki heräsivät ajoissa ja aamutoimet sujui kuin vettä vaan. 

Nappailin eilisellä aamu-ulkoilulla teille pari kuvaa Pienimmän topasta. Vasta nyt, sillä juuri eilen aamulla myös kaivoin nämä kaapista. Monet varmaan huomaavat, että hei! Nuohan on samat kuin viime vuonna ja niinhän ne onkin.

Ticketin bellybutton -haalari on 74cm (baby malli, saatu ticketiltä) on todella ollut niin reilu, että mahtuu edelleen tämän alkutalven. Ei kiristä mistään ja haaroissakin on tilaa. Hattu on kotimainen käsityö ja markkinoilta ostettu, oliko se siro-tuote tms.. 

Hanskat ovat reiman minitec. Aikalailla parhaat noiden vetoketjujen ansiosta, en usko, että luovun niistä ikinä! Ja kengät hulluilta päiviltä ostetut vikingit.

Hieman hymyilyttää itseänikin, sillä juuri perjantaina kerroin meidän vaatetuksen menevän sinne perusväreihin päin ja nyt esittelen teille oikein vaahtokarkki unelman. Ehkä tämä silti hyväksytään, sillä kuten mainitsin - nämä ovat kaikki viimevuotisia...

Samaan hengenvetoon totean, että kaapissa on lopputalvea odottamassa hempeä Racoon. Se siitä sitten.

Tirpallekin otin esiin topan. Samoin hänen kanssaan mennään viimevuotisella haalarilla. Hassua, miten neiti on kasvanut viime talvesta niin, että haalari tuntuu vähän vauvamaiselta. Mahtuu kyllä ja käyttääkin sitä mielellään, mutta silti. Polvet on kyllä pian puhki kun nuohoaa tuolla, oletteko paikkailleet noita tiksuja koskaan?


Sudenmarjan kanssa yhteistyössä järkkäämäni arvonta päättyi samalla kun vuorokausi vaihtui ja tietokone on nyt arponut voittajan. Kerrankin taidan julkaista tämän ajoissa :)

Onneksi olkoon:


poppo kirjoitti...
Punainen setti, kiitos! :)

Laittaisitko minulle sähköpostilla yhteystietosi, sekä toiveesi.

Noita ihania settejä löytyy myös Sudenmarjan verkkokaupasta hyvinkin edullisesti, sivupalkista pääsette sinne ostoksille. Ja uutta arvontaa pukkaa pian ;)


Minä sen sijaan klikkailen itseni nyt lastenvaatteiden ihmeelliseen nettimaailmaan ostoksille, sillä Nopsteri on aikalailla tuhonnut kaikki housunsa. Vahinkoja sattuu, tuli nimittäin perjantaina koulusta pyörällä kotiin parin voltin kautta. Onneksi ei sattunut mitään vakavampaa.. Kyllä se kypärä vaan on onni onnettomuudessa. Aikuisillakin.

Hyvää alkavaa viikkoa teille ihanat!2 kommenttia:

Kiitos kivasta viestistä ♥