sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Kun äiti nukkekodin sai part 2.


Nukkekodin sisustaminen on todella ottanut aikansa ja vasta yhdestä huoneesta on osa valmiina. Aikaa menee vaikka mihin, mutta jos tekisi jokaisesta projektista aina hieman kerrallaan, kaikki kyllä valmistuisivat aikanaan.

Nukkekodille en ole tehnyt MITÄÄN tätä ennen. Kalusteita odottaa muovipussissa maalaamista ja tuunaamista. Ideat päässä toteuttamista.

Tyhjästä on hyvä aloittaa.


Eilen illalla nappasin virkkuukoukun ja puikot käteen. Maalipurkin ja pensselin. Ja viinipullon loput.

Maalasin puunvärisen sängyn rouhean valkoiseksi, virkkasin harmaasta nallen jämistä korin ja neuloin nallesta ja isoveljen jämistä maton. Aika kiva värimaailma.

Sänkyhän nyt odottaa tietysti petivaatteita, kori halkoja tai muuta täytettä ja ehkä seinät jotain. Miniatyyrinalle sentään sai oman huoneensa.

En malta odottaa, että tämä tästä joskus vielä täytyy. Nyt kuudesta huoneesta on yksi jo vaiheessa. Tekisi mieli antaa tämä tytöille, mutta jää nähtäväksi. Ehkä Tirpalle sitten aikanaan.

Mitäs tykkäätte? Onko teillä ideoita tähän huoneeseen?

Ja loppuun vielä muistutus, että Sudenmarjan arvonta päättyy tänään ja ensi viikolla lähtee palkinto jonkun jouluvalmisteluita ilahduttamaan. Arvontaan pääset TÄSTÄ.

Ensi viikolla sitten jatketaan taas uuden arvonnan parissa, pysykäähän kuulolla!


2 kommenttia:

  1. Toisiinsa hyvin sointuvat matto ja virkattu kori tuovat jo kodikasta tunnelmaa...Tästä tulee kiva projekti:) Itse eksyin eilen pariin nukkekotiblogiin ja ideaähkyhän heti tuli. Mistä vain saisi lisätunteja vuorokauteen?!

    VastaaPoista
  2. VillaVaahtokarkki:

    Mä olen tosi innoissani tästä! Harmi vaan, että into ja taito ei oikein kohtaa :D

    Pitäisikin kahlata noita nukkekotiblogejakin..

    VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥