keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Perjantaikukat.


Huomenta!

Me ollaan vaan hölläilty eilinen. Pienimmän korva sanoi maanantai-iltana poks ja valutti mädät ulos. Jep, arvasitte oikein. Korvatulehdushan se, taas. Siksi siis täällä ollaan vähän valvottu öisin. Pinnasängystä kuuluu: "äitii, lakaas! tule tänne!" Ja minähän menen. Aika hellyyttävää, eikö?

Eilinen oli siis saikkupäivä, märkivä korvatulehdus kun tarttuu lääkärin mukaan. 

Kaivoin eilen myös esiin noin puolet jouluaiheisista lehdistä ja muusta kirjallisuudesta. Alkoi kakuttamaan ihan vietävästi! Kyselinkin jo tuossa hetki sitten fb:n puolella mitä mieltä olisitte siitä, että julkaisisin tässä ennen joulua aina yhden herkun viikossa, joka sopii joulun jälkkäri- tai kahvipöytään? Kysely sai hetkessä monta peukkua :)

Ensimmäinen kakku onkin nyt valittu ja kauppareissu on tiedossa tänään. Jos kakusta jää jotain jäljelle meidän herkkusuiden hyökkäyksen jälkeen, vien loput perjantaina mukanani, kun menen katsomaan ihan pientä tulokasta tähän maailmaan. Aaawww....

Onko muuten toiveita noiden herkkujen/kakkujen suhteen? Saa esittää! Esimerkiksi raaka-aineista, erikoisruokavaliosta jne.


Kukat ovat muuten viime perjantain siivouskukat. Minulla on tapana tehdä täsmäisku lempparikukkakauppaani aina ennen viikonloppua. Tosin edelliset kukat, keltaiset pallokrysanteemit kestivät neljä viikkoa. Ihan uskomattoman laadukkaita kukkia.

Nyt en muista näiden kyseisten nimeä, mutta ovat tuollaisia tähden mallisia ja auetessaan muuttuvat sellaisiksi palloiksi. Aika ihania!

5 kommenttia:

 1. Kukkakaupoista tuli mieleen: Se sun suosikki kukkakauppa on kiva mutta suosittelenpa sulle myös jotain muuta. Henri Johan Art siinä Kauppakadun keskikohdilla. Kaupan yleinen siisteys on vähän heikun keikun, mutta kauppiaspa onkin varsinainen taiteilija jolle tuollaiset asiat pikkuseikka ;-) Hän tekee aivan mielettömän mageita kimppuja, kun antaa spekseiksi esim. "joku kiva jossa on punaista ja hinta n. 25 e". Hän tekee erikoisia, kauniita, todella taiteellisia kimppuja. Haen joskus kotiin ja useimmiten lahjaksi kyläilemään mennessäni tai esim. syntymäpäiville. Kaupan päälle saa sepustuksen kukista ja latinalaiset nimet. Mutta jos on siisteysfriikki niin kannattaa sulkea silmät kaupan yleiseltä järjestykseltä ja siisteydeltä. Joka kerta kun käyn, tekisi mieleni ehdottaa itseäni harjoittelijaksi kyseiseen kauppaan...
  t. Pitsi
  (p.s. Olen se mamma joka käy srk:n perhekerhossa Urho nimisen pojan kanssa)

  VastaaPoista
 2. Pitsi:

  Kiitos vinkistä!
  Onkohan se kukkakauppa nimeltään pellava tms? Olen siellä joskus asioinut kun Sweet hem on ollut kiinni ja täytyy myöntää, että kivoja kimppuja kyllä on!

  Vapaita käsiä tosin en silloin ole ehtinyt antaa vaan nappasin valmiita :)

  Kiva törmätä täälläkin tuttuihin!

  VastaaPoista
 3. Joku täysin maitoproteiiniton kakku joka sopisi joulunpöydän jälkkäriksi!? Oon koittanut etsiä jo kovasti, mutta ei täydellistä ole näkynyt :)
  Tämän toiveen toteuttamalla saat superhyvän joulumielen itsellesi, kun tiedät silloin auttaneesi avutonta :D

  VastaaPoista
 4. Voi kuinka ihania kukkia.. <3 Ja kakkua odotellessa :)

  VastaaPoista
 5. Tellimaria:

  Kiitos toiveesta, alankin kehittelemään jotain :)
  Maitoproteeniton kun sopii meillekin!

  Ruususuun äiti:

  Kiitos, on kyllä kauniimpia vielä livenä. En oikein osannut näitä ikuistaa..

  Huomenna olisi tarkoitus saada eka kakku "uunista" ulos :)

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥