perjantai 22. marraskuuta 2013

Perjantain lastenvaateinspis.Noin vuoden ajan meidän värit ovat selkeästi olleet keltainen, harmaa, valkoinen ja musta. Tietysti maustettuna aina milloin milläkin, mutta noin yleisesti ottaen. Tietysti tytöillä on pinkkiäkin jossain määrin, mutta aikalailla mennään kokoajan enemmän tähän suuntaan.

Itseasiassa olen jo ajatusasteella neulonut pienimmälle villatakin, keltaisen tietysti. Ajastusasteella siksi, että langat on oikeastaan katsottu valmiiksi. Enää pitää käydä ne ostamassa.

Kaiken näiden pohdintojen ja hankintojen keskellä inspiroiduin kovasti näistä kotimaisista Gugguun vaatteista. Olen heitä jo jonkin aikaa seurannut facebookin puolella, mutten koskaan vieraillut itse nettisivuilla. Klikkaus sinne ja sille tielle jäin.

Esimerkiksi jumppis-fanina nämä gugguun haalarit lähtevät joulupukin listalle. Näen jo ipanat sieluni silmin kipittämässä mätsäävissä haalareissa pitkin öö... no ihan mitä tahansa!


Kuvien perusteella materiaali näyttää paksulta ja laadukkaalta (vrt. peak performance) ja leikkaukset ovat juuri sitä samaa, mitä olen jo Racoonin ja Reiman kanssa peräänkuuluttanut. Mielettömiä! Osassa käytetty puuvilla näyttää myös olevan ekoa.

Isosti ilahduttaa myös aikuisten koot. Olen nimittäin hankkimassa sen harmaan piponi kaveriksi pari muutakin kivaa. Nettisivuilla näyttää olevan se sama kokotaulukko, mitä kiittelin Silverjunglella. Varsinkin itselleni uusissa merkeissä on tärkeää saada tietoa mitoituksesta ja tietysti mahdollinen kutistuminen olisi vielä plussamaininta.

Mitäs tykkäätte? 


(kuvat lainattu gugguu.com)

4 kommenttia:

 1. Meillä on jonkun verran gugguuta ja on kyllä tykätty. Miehelle tuota hupparia haaveilen, mutta en oo vielä hintaa käyny kattoon. Sama homma noiden värine kanssa, että hempeilystä mennään kovaa vauhtia selkeisiin perusväreihin.

  VastaaPoista
 2. Tuo haalari on kyllä ihana! Gugguuta ei vielä meidän taloudesta löydy, hinnat ovat aika hirmuisia.

  VastaaPoista
 3. Amalia:

  Minullakin SE lopulinen ihastuminen lähti tuosta aikuinen/lapsi kuvasta :)

  Osaatko sanoa, kutistuuko minkä verran?

  Rouva Y:

  Ihana <3

  Hinnat on kyllä kohdillaan, mutta toisaalta Valtakunnan Verski kirjoitteli hyvän jutun noista käsitöiden hinnoista..

  Ruususuun äiti:

  Samoin sinne kiitos!

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥