sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Rauha.


Terkkuja täältä myrskyn keskeltä, meillä sentään sähköt toimii onneksi. Suuressa osassa Suomea taitaa olla pimeämpää.. Toivottavasti korjaantuisi pian! Sähkö on kyllä sellainen itsestäänselvyys nykyisin, että sen huomaa vasta kun sitä ei ole. Osassa talouksia on myös lämmin vesi ja esimerkiksi wc:n toiminnot kiinni sähköistä.

Sähköjä odotellessa sitten vaan kynttilät palamaan ja takkaan tuli. Vaikka jaksankin aina jauhaa tuosta auringosta ja sen valosta, niin kyllä kynttilöissäkin on jotain todella voimaannuttavaa. Itse räpsin useinkin valot kiinni ja sytyttelen kyntiilöitä ja yhtä usein kulkee Muru perässä sytyttelemässä valoja, heh..


Kynttilän valossa ollaan jo nautittu tämän vuoden ekat joulutortut. Tein niitä ihan perinteisiä tähtitorttuja, mutta myös noita hauskoja tikkuja, jotka näkyy paremmin vielä täällä viimevuotisessa postauksessa. Muru syö tähdet ja minä pidän enemmän noista pitkistä.

Ipanoille pitäisi kokeilla jotain toista hilloa.. 

Nuo Iittalan kastehelmet hankin myös reilu viikko sitten. Olivat keräilytarjouksessa valtsussa, joten nappasin kaksi tuikkukippoa ja yhden lautasen. Näitä pystyy sitten yhdistelemään kivasti muihin astioihin, ovat kuitenkin sen verran yksinkertaisia.

Iittalalla on kyllä tullut taas niin ihania uutuuksia, että pitäisi tehdä kaappeihin tilaa.. Se huopakassi olisi aivan upea ja vakka myös. Lanternastakin haaveilen, vaikkei se uutuus olekaan. Sopisi vaan kivasti meille!

Eilinen hölläily ajoi myös kurkkukivun pois, joten tässä ollaan taas melkein terässä. Kannatti ottaa muutama troppi ja mennä aikaisin nukkumaan. Jos sitä huomenna uskaltaisi taas salille..

Nyt kuitenkin taidan napata kutimet käteen ja vetäytyä päikkäreiden ajaksi katsomaan nauhoituksia. Ihana rauha!


2 kommenttia:

  1. Täällä paistaa aurinko - hieman kyllä tuulee vielä kovempaa kuin yleensä. :)

    VastaaPoista
  2. Täälläkin pohdittiin joulutorttujen tekoa. Jäi vielä pohdinta-asteelle, mutta glögit jo korkattiin :)

    VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥