sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Treeniviikko 33.


Tälle viikolle kertyi vain yksi treenikerta. Melkein menee siihen "jokatoinenviikko" -kategoriaan, mutta.. 

Ma-ke olimme reissussa ja torstaina pääsinkin taas loistavaan alkuun, kunnes tauti vei voiton. Loppuviikon olen nyt parannellut ja huomiselle onkin buukattu jo salireissu. Hyvä tästä tulee!


5 kommenttia:

 1. Moi. Ei liity nyt lainkaan tähän aiheeseen, mutta tuo harmaa neule jonk aesittelit jäi kiinnostamaan.. onkohan mitä merkkiä ja mistä liikkeestä? En ole Tukholmaan menossa lähitulevaisuudessa, mutta mietin saisko jostain esim tilattua :) Sitten kiinnostaisi enemmänkin sellaiset vaateaiheiset postaukset. Esim voisitko tehdä yhden sellaisen postaukse, missä esittelet talvivaatteitasi, takkeja ja kenkiä?

  VastaaPoista
 2. Kiva huomata, että toisinaan muutkin kamppailevat urheilemaan ehtimisen/pääsemisen kanssa. Sellaisina päivinä tuo Froosh tuo ainakin mulle iloista mieltä ja hyvää oloa. Toi banaani-kookos on ihan meidän perheen suosikki, häviää jääkaapista salamana!

  VastaaPoista
 3. Anonyymi:

  Neulen on serpenttiinin, täältä löytyy varmasti jälleenmyyjä:

  http://www.serpenttiini.fi/

  Ostin sen siis ihan laivasta :)

  Kiva idea tuo talvivaatejuttu, voisinkin toteuttaa sen jossain vaiheessa kunhan tuo hovikuvaaja tervehtyy ja suostuu taas kuvaamaan.

  Anna:

  Maistoin nyt ekaa kertaa tuota kookosta ja kyllä olikin hyvää :) Aikaisemmin olen sitä lilaa ja keltaista maistanut, nekin on hyviä!

  VastaaPoista
 4. Merkkiä tänne pitkästä aikaa. ;)
  Ihanaa viikkoa! <3

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥