sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Treeniviikko 34.


Kulunut viikko on itseasiassa ollut oikein hyvä. Toisaalta on ihan ohut morkkis siitä, että treenikertoja oli vain kolme. Motivaatio on edelleen korkealla.

Maanantaina kävin iltasella salilla. Treeni jäi vain hieman lyhyeksi, sillä Pienin päätti ettei aio enää käydä lapsiparkissa. Muru kävi hänet sitten hakemassa kotiin.. Yhtäkkiä huomasin kellon olevan jo niin paljon, että Nopsteri piti noutaa kokkikerhosta vauhdilla. Hups.

Tiistaina kävin suosiolla salilla jo päivällä.

Keskiviikkona oli tarkoitus jatkaa hyvää putkea, mutta olimmekin Nopsterin kanssa lääkärissä. Torstaina meni sitten Tirpan kanssa lääkärissä. Näköjään olen vahingossa merkannut torstaille treenin, joka olikin sitten perjantaina.

Mutta siis perjantaina Tirppa lähti Pienimmän kaveriksi parkkiin ja se menikin ihan ok. Tulevaisuudessa yritän keskittää treenit mahdollisimman paljon aamuihin, ettei ilta-aika sitten kärsi.

Viikonloppuun piti vielä olla juoksukeikka, mutta seuralaiseni on vielä hieman flunssassa. Toivottavasti paranee pian, sillä näin pimeään aikaan on todella hankalaa saada itsensä yksin lenkille. Ajattelin kyllä ensi viikolla juosta lenkin päiväsaikaan myös.

Viikonlopun treenien vähyyteen vaikutti myös vasen etureisi, joka hieman venähti perjantain yhden jalan kyykyissä. Tein ilmeisesti niin tunteella :) Lauantaina se teipattiin ja tänään on vielä ihan vähän kiristänyt. Uskon, että on huomenna jo kunnossa.

Paljon vettä ja lepoa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kivasta viestistä ♥