torstai 26. joulukuuta 2013

Bloggaajan vuosi 2013.


Moikka Ihanat! Toivottavasti kaikilla on ollut onnistunut joulu ja pyhät.
Itse alan jo jostain syystä olemaan aika täynnä tätä, ihmettelen kyllä miksi..? Tänä jouluna ei oikein jouluttanut, ei tehnyt mieli kuunnella joululauluja, eikä oikein muutakaan joulujuttuja viimevuosien tapaan.. Olisko se toi lumitilanne sitten.

Jostain syystä myös päädyin selailemaan blogiani taaksepäin kuluvan vuoden ajalta ja samalla päätin kerätä yhteenvedon koko vuodesta. Kuvia oli lähes mahdoton valita, päätinkin että kaksi per kuukausi. Huh! 

Tammikuussa meidän arki muuttui taas hektisempään suuntaan edellisestä, kun Nopsteri aloitti siedätyshoidot. Nyt ollaan vuosi siellä käyty ja koti olisi pullollaan noita origamiänkkäreitä, jolleivat ne olisi nyt vaihtuneet hemitöihin :) Allergioihin olemme saaneet hyvät vasteet, toki takapakkiakin on tullut. Siedätyshoito on ehdottomasti meidän juttu.

Juhlimme myös Murua ja Tirppaa tammikuussa. Tällä hetkellä on jo uudet synttärivalmistelut mielessä :)

Helmikuussa haikailin vauvani perään. Silti tuntui hyvältä, että meidän perhe on nyt tässä. Keräsimme pajunkissoja ja nautimme lumesta täysin rinnoin.

Maaliskuussa lähdimme off season -skimbaamaan. Hinnat ovat edullisemmat ja rinteissä tilaa :) Nopsteri pääsi hehkuttamaan taitojaan ja Tirppa ensimmäistä kertaa rinteeseen. Murun äiti oli myös mukana auttamassa Pienimmän kanssa.

Naistenpäivää vietettiin me&i:n järkkäämässä bloggareiden lukijaillassa ihanien bloggaajien ja lukijoiden kera.

Huhtikuussa vietimme kerhoaikaa ja iloitsimme keväästä. Valosta. Kävin myös muutamissa kauneishoidoissa, sekä pigmentoinnissa. Kulmien pigmentointi on yksi parhaista tekemistäni jutuista (tähän nyt ei voi sitten verrata mitään lapsia tms..) :)

Toukokuussa meidät villitsi avocadopasta ja siitä tulikin yksi lemppareista. Edelleen tasaiseen tahtiin sitä syödään, nams. Hoidin jo puutarhaa, istuttelin taimia, sekä napsuttelin diy-projekteja.

Kesäkuussa sai ihana kummipoikamme nimen. Juhlittiin myös muita perhejuhlia. Blogin kannalta kesäkuun kohokohta lienee bloggaaminen Blogiringin alla. Kiitos teille blogiringin tytöt, että teitte yhden unelmani mahdolliseksi.


Heinäkuussa nautimme useista kesäjuhlista perheen ja ystävien kera. Hellettä piisasi, ihanaa!
Vaikka samassa kuussa saimme ystäviltämme musertavia uutisia, voin katsoa nyt taaksepäin ja todeta lasten olevan taistelijoita, vahvoja.

Elokuukin oli yhtä juhlaa. Kohokohtina mainittakoon pienet kasiveebileet ja vielä pienemmät häät. Menimme naimisiin Murun kanssa ja minusta tehtiin rouva.

Syyskuussa sitten olikin syysherkkujen vuoro, sekä blogihistorian ensimmäinen teemaviikko.


Lokakuu jatkoi upeaa syksyä, jolle ei tunnu edelleenkään tulevan loppua. Tai no sille upeudelle kylläkin tuli loppu samalla kun alkoi nämä viikkoja kestäneet vesisateet. Ihan totta hei!

Marraskuussa kävimme muksumaanantai -reissulla ja innostuin entistä enemmän väkertämään kaikenlaista diy-kamaa.

Nyt eletäänkin sitten niitä joulukuun viimeisiä päiviä ja vuosi alkaa olemaan lopuillaan. Koko vuosi, sekä blogivuosi on ollut huikea! Kun katson taaksepäin, täytyy myöntää, että elämäni on ollut onnellista. Olen kiitollinen jokaisesta hetkestä perheen ja ystävien kanssa. Kiitollinen jokaisesta mahdollisuudesta mitä olen saanut ja myös kiitollinen niistä vastoinkäymisistä kuitenkin, sillä ilman niitä ei perspektiiviä asioihin muodostuisi. Kiitos myös teille ihanat, että olette jaksaneet roikkua mukana. Kiitos vanhoille, kiitos uusille.

Ensi vuosikin näyttää mahdottoman hienolta! Tammikuussa osallistun yhteen huikeeaan tapahtumaan, josta saatte sitten helmikuussa varmasti materiaalia tänne. Huomenna silti vähän vähemmän huikeaa juttua, tai ehkä tavallaan sitäkin, nimittäin alet!

4 kommenttia:

 1. Mukavat kuvakoosteet vuoden ajalta :) Itselläkin joulutunnelma oli normaalia laimeempi, ja eka kerran kävi niin että odotin jo jouluvieraiden lähtöä (tänä aamuna lähtivät) että pääsen valloittamaan sohvan mieheni kanssa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riitta :)
   Toivottavasti teillä on ihanan rento loppuvuosi!

   Poista
 2. Tämä oli hauska! Suunittelin itsekin vastaavaa, mutta jotenkin aika on niin kortilla en ole ehtinyt :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Tähän meni yllättävän paljon aikaa! Noin kaksi tuntia ähräsin kuvien ja tekstien kanssa, joten ymmärrän :D

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥