tiistai 10. joulukuuta 2013

Hartwall tekee hyvää.


Hyväntekeväisyys on aina ollut lähellä sydäntäni. Jo koulusta, yläasteelta saakka olen istunut erilaisissa toimikunnissa, tukioppilaana ja auttajana. On ollut oppilaskuntaa, lipaskeräystä ja itseasiassa tälläkin hetkellä kuulun kahteen eri hallitukseen. Usein olen ensimmäisenä tarjoamassa omia resurssejani, vaikka aikataulut paukkuu..

Hyväntekeväisyys käsitetään kai pääasiassa rahankeruuna ja siihen liittyvinä tapahtumina ja usein moni sanookin, että vaikka kuinka haluaisi, ei valitettavasti pysty auttamaan. Että oma tilanne on mitä on.


Tällä kertaa haluankin kertoa teille tavasta auttaa, ihan vaan parilla klikkauksella. Samalla saa hyvän mielen ainakin kahdelle ihmiselle. Lähettäjälle, joka osallistuu ja vastaanottajalle, joka saa tervehdyksen.

Moni onkin varmasti nähnyt nimittäin telkkarissa Jaffan supersuloisen joulukuoron, joka laulaa joululauluja. Oma suosikkini on Sylvian joululaulu, mutta Pienin haluaa No onkos tullut kesää aina uudelleen ja uudelleen kuten teletappejakin.


Jaffan sivuilla voit käydä nimittäin lähettämässä virtuaalisia joulutervehdyksiä, joissa tuo kuoro esiintyy, niiden perinteistenkin lisäksi ja jokaisesta lähetetystä postista Hartwall lahjoittaa 15snt uudelle lastensairaalalle. Miltäs kuulostaa?

Joulutervehdysten lähettäminen on siis täysin ilmaista, joten kannattaa klikkailla hyvää vaikka koko suvulle!

Tuon uuden lastensairaalan tukeminen on mielestäni  todella tärkeää, eikä vähiten sen vuoksi, että valitettavasti lähipiirissä on sen tarvitsijaa..

Vähän muuten jopa harmittaa, ettei mummilla ole tietokonetta tai hän näistä niin enää ymmärrä, sillä tiedän hänen rakastavan Sylvian joululaulua ja sattumalta sain häneltä juuri tuon Hartwallin ikivanhan limupullon.

Meillä juodaan aina limpparit saunassa ja täytyy myöntää, että jouluomena ja varsinkin uusi luomujaffa menivät kuin kuumille kiville!

Joulusaunakin lämpenee ihan varmasti hyvillä mielin, kun taas voi sanoa auttaneensa.


Yhteistyössä Hartwall

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kivasta viestistä ♥