sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Sunnuntain vaatetusongelmia.

Mitäs teidän sunnuntaihin kuuluu? Me ollemme ulkoilleet jo heti aamusta ja nyt on tätä kuuluisaa omaa aikaa naputellen tietokonetta ja blogikierros tietysti myös.

Ihan ensin päädyin surffailemaan ja hakemaan pukeutumis-inspiraatiota, sillä se jos mikä on ollut viimeaikoina hukassa. Tiedättekö sen tuteen, kun välillä on vaikka mitä kivaa päällepantavaa ja sitten ne monet päivät sen jälkeen, kun laahustetaan verkkareissa. Heh, todennäköisesti ette, sillä blogit on kyllä pullollaan mitä ihanimpia pukeutujia!

Itse olen ollut nyt varmaan vähintäänkin kuukauden siinä verkkarivaiheessa, kun mikään ei tunnu miltään :) Keräilinkin omia suosikkejani kollaseihin lähinnä omaksi ilokseni ja täytyy myöntää, että kun nuo tuosta hankkisi (ei tietenkään ole pakko olla merkkiuskollinen..) niin ei ihan heti tulisi näitä ongelmia.

Voisin kulkea näissä kahdessa asukokonaisuudessa vaikka sitten lopputalven :) Mikä teitä inspiroi juuri nyt?

4 kommenttia:

 1. kivoja asuja. Ja juurikin sellaisia, jotka inspiroivat mua. Molemmat asut on samaan aikaan rentoja, mutta tyylikkäitä. Ja helposti toteutettavisssa vaikka pienemmälläkin budjetilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä jotenkin arvasin, että säkin tykkäät :)
   Juuri hankin eilen tuon harmaan neuleen ihan vaan henkkamaukasta!

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥