maanantai 30. joulukuuta 2013

Treeniviikko 38 & 39.


Joulun aika on mennyt lähinnä ylläpidossa, ei näillä treenimäärillä saa oikein tuloksia aikaiseksi..

Nyt onneksi juoksukaveri on terveenä ja saan taas seuraa lenkille. On muuten tuhat kertaa helpompaa lähteä :) Itse juokseminen on toki mielekästä, mutta se lähteminen. 

Fiilis on tällä hetkellä todella itsekriittinen, sekä kropan että treenienkin suhteen. Toivon saavani viime kesän ja ne tulokset takaisin, mutta eipä ne toivomalla tapahdu. Tänään on tarkoitus lähteä iltaspinningiin!

Ensi vuoden tavoitteiksi voisin tietysti jatkaa kehonmuokkausta. Lisäksi lisätä aerobista ja myös juosta toinen puolikas ja kiriä aikaa siihen tasan kahteen tuntiin. Tavoitteet on hyvä tehdä itselleen selviksi.

Onko teillä tavoitteita ensi vuodelle?


5 kommenttia:

 1. Mun tavoite olis olla bikinikunnossa ekaan kertaan 32 vuoteen, katotaan mikä on tulos. Mikä se sun valmennussopimus on, mainitsit jossain postauksessa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se siitä, ihan varmasti pääset tavoitteeseen kun motivaatiota on :)
   Tein siis kuntosalini kanssa sopimuksen valmennusjäsenyydestä muokkausryhmään, mutta ryhmää ei olla vielä saatu myytyä täyteen. Vähän kuin jäitä polttelisi tämä odottaminen..
   Alkaa siis heti kun on täynnä :)

   Sitä odotellessa toivon, että vanha valmentajani katsoisi tuon tekemänsä kolmiosaisen saliohjelman päivityksen minulle :)

   Tsemppiä Raila!

   Poista
 2. Mä liityin Jutan Superdieettiin, joka alkaa 6.1. 6 viikkoa kestää, joten saa nähdä miten käy! 10 kiloa olisi pudotettavana, ja olen päättänyt että tällä kertaa onnistun! :) Kirjoittelen tästä pian lisää blogiini.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loistavaa!
   Pari ystävääni on sitä kokeillut ja onnistuneet. Tsemppiä!

   Poista
  2. Olipa ihana kuulla! Tästä sain lisää intoa!! Kiitos, sitä tarvitaan. <3

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥