sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Tyyny, keitto ja silmäpussit.


Kävimme eilen Murun kanssa nopeasti kääntymässä aleissa. Tai lähinnä minä. Vaihdoin yhden joululahjan ja kävin myymälässä kurkkimassa popin alen. Se on kyllä jännä, että vaikka usein suosin nettikauppoja, niin popilla täytyy käydä myymälässä. Nämä on näitä outouksiani.

Tarkoitus oli käydä myös elokuvissa, mutta koska yksikään näytös ei alkanut sopivasti päätimme mennä syömään. Tällä kertaa sain valita paikan ja menimme rakastamaan kreikkalaiseen ravintolaan. Mieletöntä ruokaa, vaikka syönkin siellä aina vain alkupalalautasen.. Moussaka on muuten sellainen joka kannattaa tilata noissa paikoissa, saa varmasti loistavan!

Kreikkalaisen nauttiminen avocadopasta lounaan jälkeen taisi olla virhe. Join kyllä vettä ja kivennäisvettä koko illan vielä, mutta niin vain kävi että se kaikki suola jäi kroppaan. Aamulla kun heräsin Muru nauroi ja ystävällisesti huomautti, että olen ilmeisesti saanut yön aikana kymppikilon lisää :D Silmäsäkit jne.. Ei muutakuin diureetit kehiin ja paljon vettä!


Sain juuri ennen joulua muuten valmiiksi yhden diy-projektin. Karmaisevan autokuosisen tyynyn päälle neuloin päälisen. Otti noin kaksi kerää isoveljeä, tehty suljettuna pyöröillä ja päädyt virkattu kiinni. 

Itse olen aika tyytyväinen, vaikka osasta päälistä huomaakin purkulangan kiharuuden. Nurjat kerrokset on tehty ihan fiilispohjalta, miten sattui sopimaan. Mitäs tykkäätte?


Tuon kaiken suolaähkyn ja henkilökohtaiseen facebookin laittamani haasteen jäljiltä teki myös mieli keventää pikkuhiljaa. Ensi vuoden teemana meillä onkin, että syömme enemmän kalaa ja enemmän keittoja.

Nyt jos sinulla on mieletön keittoresepti, jonka haluat jakaa niin vinkkaapa siitä minulle. Jos se on omasi ja päädyn sen tekemään, linkitän luonnollisesti blogisi tulevaan postaukseen mukaan :)

Tämä alla oleva jauhelihaporkkanakeitto on Lauran tähdestä bongattu Lauran sitä minulle suosittelemana ja hitsit, että olikin hyvää! Pikkasen muuntelin taas meille sopivammaksi, mutta alkuperäisen reseptin löydätte tuolta.

Nyt lähden kaivamaan kaapista kaikki ananakset ja muut nesteenpoistajat käyttöön.. Heips ihanat!


4 kommenttia:

Kiitos kivasta viestistä ♥