keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Color of the year 2014.


Seuraatteko te paljon sisustustrendejä vai onko kotiin valittu niistä huolimatta sitä, mikä miellyttää silmää? Vai vaikuttaako mieltymyksiin alitajuisesti kaikki trendit?

Tämän vuoden väriksi on valittu "radiant orchid", joka kieltämättä on aika kiva. Eri juttu tullaanko sitä meillä näkemään muissa kuin mahdollisissa yksityiskohdissa.

Itse lämpenen ns. uutuuksille vähän huonosti tai ennemminkin liian myöhään, mutta huomaan trendien tietyllä tavalla vaikuttavan silti.


Koska useimmiten sisustusvalikoimissa esiintyy trendivärejä, tulee niitä vähän kuin väkisinkin kotiin. Enenevissä määrin mallistoihin hiipii "radiant orchidin" eri sävyjä ja sitä kautta niitä on helppo sovittaa kotiin.

Utuinen väri tulee varmasti toistumaan meillä jonkin verran. Ei siksi, että se olisi muodikas vaan puhtaasti siitä syystä, että se miellyttää. Tyttöjen huoneeseen veikkaan tätä tulevan jossain määrin, sopii itseasiassa sen myyrän värisen taustaseinän kanssa, varsinkin yhdistettynä raikkaaseen valkoiseen.Tine K:n kevätkuvastosta bongailin myös muutamat miellyttävät inspiskuvat. Kuvien tunnelmassa on jotain todella pehmeää.. Ja siellähän noita samoja sävyjäkin näkyy :)

Huomasin muuten, että olen ollut vähintäänkin supertrendikäs pari vuotta sitten, sillä olen kaavaillut juuri näitä sävyjä TÄSSÄ postauksessa meille, hih!


4 kommenttia:

 1. Tämä väri tulikin minulle uutena tietona. Kaunis väri vaikka en ole vielä varma tuleeko sitä meiltä löytymään. Lämpenen ehkä myös hieman hitaasti kaikelle ja ostan sitä mikä näyttää minun silmään kauniilta. Nuo Tine K:n kuvat ovat kyllä kauniita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinänsä kyllä kiva väri ja paljon helpompi tuoda kotiin lempeytensä ansiosta kuin esimerkiksi viimevuotinen emerald :)

   Poista
 2. Täällä hyvin pitkälti samat mietteet. Väkisin niitä trendejä kotiin pyrkii tarjolla olevan valikoiman suhteen, mutta niistä poimii ne itseä miellyttävät jutut.

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥