sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Heijastuksia - mistä ikuisuus alkaa?Lähdimme eilen aamusta extempore reissulle Nokian Edeniin. Pienin jäi tällä kertaa pois matkasta, sillä toipilas, vesi ja korvatulehdusalttius ei ehkä ole se paras yhdistelmä.

Itse sain sitten myös saman flunssan, alkoi jo perjantai-iltana. Aluksi niin  kevyenä, etten edes sitä flunssana pitänyt. Tällä hetkellä korvissa soi ja paukkuu. Lotraaminen kylpylässä (ihanan kuuma poreallas) ja funpark päivä, sekä shoppailut ei myöskään näin jälkikäteen ollut se fiksuin veto. Mutta oikeastaan en ole koskaan mainostanut olevani se penaalin terävin kynä, ainakaan oman terveyden kannalta.

Särkylääkkeiden voimin on menty ja kohta nappaan vielä itselleni mm. auringonhattu-uutetta ja vitamiinit. Eiköhän se siitä. Mikäköhän siinä muuten on, että panadolia saa vetää kuin lontoonrakeita, mutta otas yksi burana ja homma on sillä selvä?

Muun muassa näitä ajatuksia minulla pyöri päässä, kun kävin tänä aamuna kuvaamassa jälleen kerran Nokianvirtaa. Kaunis paikka, ei voi muuta sanoa. Kerrankin muistin ottaa vaihto-objektiivin mukaan, ei sillä perusputkella olisi näitä vaan saanut ei sitten millään.

Tunnelma oli kyllä taianomainen, toivottavasti edes osa siitä välittyy teille. Usva ja tyyneys. En tiennyt mihin taivas loppuu ja mistä maa alkaa. Rannalla olisi tehnyt mieli käyttää polarisaatiosudatinta, kaipa se on pakko ostaa..

I was amazed by these reflections - can you tell where the infinity starts?


Linking to

8 kommenttia:

 1. Aivan mahtavia kuvia!
  Ja vielä ♥ ♥ ♥ !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3
   Tuo koivunhalko/oksa on oma lempparini :)

   Poista
 2. Huikeita kuvia!
  Toivottavasti olosi on jo parempaan päin ja ihana kylpyläreissu vei lopulta pöpöt mennessään!?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Kyllä tästä pikkuhiljaa parempaan, veikkaan että huomenna voisi olla jo terveiden kirjoissa :)

   Poista
 3. Ihan järjettömän kauniita kuvia. Todellakin tunnelma välittyy vaikka mä olen huomannut, että jostain syystä kuvan liittääminen blogiin tekee siitä sameamman. Joten voin vaan kuvitella miten upeita nämä kuvat on suurina ja alkuperäisinä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Varsinkin ensimmäisestä kuvasta tuli tosi rakeinen, ihan kuin olisi korkea ISO vakkei olekaan.. Ja kyllähän niistä pari tuhatta pikseliäkin lähti :D

   Poista
 4. Pysähdyttävän ja suorastaan henkeäsalpaavan kauniita kuvia!

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥