torstai 16. tammikuuta 2014

Huomisen outfit.Kävin viime viikolla keskustassa etsimässä itselleni asua huomiseksi. Huomenna Muru täyttää 35 vuotta ja meillä on tiedossa juhlat. Emme siis juhli kotonamme, vaan lähdemme erääseen kotiin vieraiksi, jossa meille kokkaa dinnerin yksi Suomen huippukokeista.

Odotan tätä tilaisuutta todella paljon, kuinka usein vastaavaan pääsee?

Olen kerran aikaisemmin, noin 10 vuotta sitten ollut tilaisuudessa, jossa Ruotsin sen aikainen (en ole tarkastanut tämänhetkistä tilannetta) kuninkaallisten hovikokki Christer Lingström kokkasi meille Palacessa vieraillessaan Pekka Terävän kanssa yhden herkullisimmista illallisista, mitä olen koskaan maistanut.

Meinasin kirjoittaa, että once in a lifetime, mutta menee kategoriaan twice in a lifetime :)


Vaikka tilaisuus järjestetään yksityiskodissa, on se muodollinen ja asun tulee olla sen mukainen.

Löysin ihanan greigen -värisen kotelomekon Marc Aurelilta, johon yhdistän vyötärölle yksinkertaisen ohuen musta vyön. Ja koska vyö on musta, löysin myös superkauniit Calvin Kleinin korkkarit.

Tässä asussa on myös se plussa, että sitä voi käyttää ensi kesän tulevissa juhlissa. 


Laukkua en tähän hätään ehtinyt etsiä, mutta kaapissa oli suuri musta nahkainen Guessin lompakko, joka saa nyt toimittaa clutchin virkaa :) Ei ehkä se piste i:n päälle, mutta saa välttää.

Oikeastaan tähän asuun ei varmaankaan olisi edes mikään laukku sopinut, mutta olisihan tuo nyt voinut olla hieman vähemmän rock..

Odotan huomista ihan intopiukeena! Me lähdetään nyt kerhoilemaan, joten puspus ja kivaa päivää kaikille :)4 kommenttia:

 1. Wau! Kuulostaa hienolta. Nauttikaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Ihan satavarmasti aion nauttia ja huomenna siis en illallisen ajan toteuta 140 päivää haastettani, vaan lisään sen yhden päivän haasteen loppuun..

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥