sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Treeniviikko 40 & 41.Kuluneiden kahden viikon treenit ovat oikeastaan täysi vastakohta sille, mitä muut näin vuoden alussa tekevät. Kuntosali on täynnä, kuin kahvihuone klo 14 ja kaupoissa täysi tarjonta tavaraa.

Vuosi lähti oikein hyvin alkuun spinningillä ja juoksutreeneillä. Kävin vielä to lasten kanssa uimassa, mutta sitä ei kai lasketa tähän. Uimisen jälkeen Pienin sairastui ja sain saman flunssan itse. Lähdimme lauantaiaamuna kylpylään ja pakkasin myös treenikamat mukaan, mutta pää oli niin täynnä räkää, sekä olo puolikuntoinen, ettei salille ollut asiaa.

Alkuviikko jatkui samoissa tunnelmissa, kunnes loppuviikosta tervehdyin. Kävimme taas lasten kanssa uimassa perjantaina ja sopivasti taas pe-la välisenä yönä Pienin nosti kuumeen. Tässä sitä nyt ollaan.

Tämän päivän käytän tehokkaasti asioiden järjestelyyn, sillä auto hajosi kuvausmatkalle juuri äsken. Vähän balanssia maailmaan ;)

Huomenna jos vaan auto toimii, aion jatkaa tai oikeammin aloittaa hyvän treeniputken.

1.1.2014 lähtien olen ollut syömättä mitään herkkuja ja muutos näkyy jo vatsan alueella. Ikävä turvotus on poissa ja vatsalihaksia voi taas erottaa. Jei!


Treenikuvia voitte seurata instagramissa @lapetitegram ja avasin toisen tilin blogin fiilistelyille, jossa jatketaan blogista tuttua linjaa @lapetiteprincesseblog. Tervetuloa sinnekin siis!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kivasta viestistä ♥