lauantai 1. helmikuuta 2014

Juurikasvu piiloon ilman kampaajaa.

Tässä omat aseeni tummien hiusten hätäpelastukseen.Tiedättekö sen efektin, kun aamulla herää ja peiliin katsoessa joutuu tosissaan miettimään, ettei tuo juurikasvu ollut tuossa vielä eilen.  Sama juttu lasten kanssa. Housut ja kengät jää yhdessä yössä pieneksi.

No, veikkaan ettei asia ihan näin ole kuitenkaan :) Minut se silti yllättää lähes aina. 

Kun raidoitin vielä hiukseni, kampaajakäynneissä saattoi olla jopa kolmen kuukauden paussi. Nyt yksivärisenä väli on huomattavasti lyhyempi, jopa kuukausi. Toki yksi keino olisi värjätä itse juurikasvu kotona, mutta omat kokemukseni kotiväreistä ovat sellaisia etten lähde enää edes yrittämään. Suutari pysyköön hommissaan ja minä teen mielummin sitä mitä osaan.

Kampaajani suositteli aikoinaan minulle tuota KC:n hoitoainetta, joka samalla antaa kiiltoa ja tuo eloa väriin. Periaatteessa tätä olisi kai hyvä käyttää jopa kerran viikossa, omat hiukseni saavat nauttia harvemmin. Aikaa kyllä saattaisi jopa löytyä, muttakun en vaan muista.

Toinen, itseasiassa joka-aamuinen ase on ystäväni suosittelema batisten kuivashampoo tummille hiuksille. Käytän sitä lähinnä tuomaan nostetta ja rakennetta ja se toimii loistavasti! Erityismaininta siitä, että tosiaan hiukset eivät harmaannu valkoisesta väristä. Ja mikä tuoksu...

Kampaajakäynti pitäisi taas varata, miten se onkin aina niin työn takana. Senkun soittaisi vaan. Ajan puolesta taas saan odottaa ainakin viikon, ei vaan ehdi sitä ennen.

Onneksi sentään voi taas kuluttaa odotusajan haaveilemalla uudesta tyylistä, kunnes taas tuoliin istuessaan ilmoittaa haluavansa "sen saman jutun".


9 kommenttia:

 1. Täällä ainakin hiukset kaipaa pelastusta monestikkin. Mistä löysit Batisten kuivashamppoota?

  VastaaPoista
 2. Omani ostan kicksistä :)
  Muistaakseni 8e tuo purkki. Pakko olla hyvää, kun jo mones menossa enkä vaihtais!

  VastaaPoista
 3. Tuo kuivashampoo on kyllä ihan huipputuote, ihanasti kohottaa raskaampaa hiusta myös.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta :)
   Mulla on sellainen luiru lentelevä hiuslaatu ja tuo on kyllä omiaan siihen myös.

   Poista
 4. Minä käytän kampaajan suosituksesta tuota KC:n color maskia joka pesun yhteydessä hoitoaineen tavoin ja hiukset näyttävät huikean hyviltä!

  Hanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun kommentin inspiroimana muistin käyttää tänä aamuna :)
   Kiitos!

   Poista
 5. Mulla puolestaan on tavoitteena kasvattaa oma väri (keskiruskea) takaisin, mutta tällä hetkellä juurikasvu ahdistaa niin, etten tiedä kuinka kauan kestän. Tummuusaste on aika oikea, mutta väri on niin paljon omaa punaisempi, että juurikasvu näkyy melko selkeästi. Nyt en ole viiteen kuukauteen värjännyt, ensimmäiset kolme kuukautta meni niin, ettei edes alkanut häiritä. Pari viikkoa sitten ostin Biozellin hoitavan sävytteen ja se toimi hyvin tasoittamaan latvojen sävyä, mutta juurikasvun kanssa vaikutus ei kestänyt kuin seuraavaan pesuun. Tuota kuivashampootakin voisi ehkä joskus kokeilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen sut viimeksi nähnyt vaaleana :) Tosin siitä on kyllä aikaa..!
   Kannattaa kysyä kampaamosta jotain sävytettä, luulen että sellainen voisi kestää vähän kauemmin..

   Poista
  2. Jeps, nyt on kohta pari vuotta ollut tumma tukka :) Sävytteiden ongelma on siinä, että juurikasvu tulee kuitenkin takaisin. Pitäis jotenkin saada värjättyä latvat koskematta tyveen :D

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥