maanantai 10. helmikuuta 2014

Lähdetään kauas pois, sinne missä on lämmin.


Viime viikot on vedetty aikamoisella draivilla. Joskus en itsekään ihan aina ymmärrä miten, mutta menty on. Vihdoin sain blogiakin ajan tasalle, kommentteihinkin vastailin. Kiitos niistä ihan jokaisesta!
Kommentit ovat kyllä sellainen suola ja sokeri, että haluan myös teille vastata niihin :)

Blogin ulkoasussakin on tekemistä. Uutta banneria ja sivupalkin järkkäilyä. Nuo elementit ovat vain lisätty sinne kiireessä ja haluan ulkoasusta ehdottomasti selkeämmän. Liian monta liikkuvaa osaa, tiedättehän..

Tosiaan meno on ollut sanoisinko pysähtymätöntä ja nyt jostain syystä tuli totaalinen stoppi ja iski matkakuume. Päätin, että varaan reissun pian. En vaan oikein keksi minne..

Kyselin henkilökohtaisessa FB:ssä vinkkejä, minne kannattaisi lähteä nyt noin kuukauden päästä ja sainkin kivoja kohteita aina Lontoosta Barcelonaan. Tarkoitus on lähteä Murun kanssa kahdestaan.

Toiveena olisi keväinen sää ja siinäpä se sitten oikeastaan onkin. Niin ja pitkä viikonloppu.

Itseäni alkoi tuo Barcelona kiinnostamaan kovin, mutta en oikein löytänyt kohtuullisia lentoja sinne, enkä majoituksestakaan oikein osaa sanoa.

Nyt on siis teidän sana vapaa! Minne mennä, mistä lennot ja missä yövytään?

6 kommenttia:

 1. Juuri eilen varattiin matka Gardajärven maisemiin. Meillä tosin lähdössä isompi porukka, juhlistetaan 50 vuotta täyttävää äitiäni. Mutta uskoisin myös tuon olevan hyvinkin mielenkiintoinen paikka. Lennetään Ryan airilla, ja kenttä on noin 100km päässä järveltä. Joten vuokrataan myös auto, jolloin päästään helposti tutustumaan järven ympäristöön.

  Lontoo on myös lähellä omaa sydäntä ja tuntuu, että sinne voisi tehdä rajattoman määrän matkoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, me mietittiin juuri Unkaria :) Näin ne filikset muuttuu!
   Lontoo olisi kyllä upea myös..

   Teidän reissunne kuulostaa ihanalta :)

   Poista
 2. Lontoo on ihana, sinne on myös paljon lentoja ja valmismatkoja mistä valita :) Siellä on kyllä valinnanvaraa majoituksessa ja kaikessa muussakin. Tosin en tiedä kuinka keväistä siellä vielä on :) Oon ite ollut kerran uutena vuotena, oli aiiivan upeeta. Mutta en osaa oikein suositella mitään... tuntuu, että siinä yhdessä reissussa ehti nähdä niin pintapuolisen Lontoon, että pakkohan sinne on joskus mennä uudelleen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lontoossa on käsittääkseni kevät aina pidemmällä kuin meillä.. Siellä täytyy ehdottomasti kyllä käydä joskus!

   Poista
 3. Itse haluaisin käydä Lontoossa, kun en ole sinne vielä päässyt. Barcelonakin on hyvä vaihtoehto, kun rantakin on lähellä. Kerro sitten minne päädyitte!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin paljon paikkoja missä pitäisi ja haluaisi käydä, oih!
   Varmasti kerron :)

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥