tiistai 25. helmikuuta 2014

Meidän pompit - itsekin yllätyin.


Kaiken hässäkän keskellä järjestin pomp de lux -kutsut kuluneena sunnuntaina. Oli ihana taas nähdä ystäviä ja tutustua uusiin ihmisiin!

Olen ollut aina sitä mieltä, että kaikella on tarkoituksensa, vaikka se kuulostaakin niin kliseeltä.. Näin se vaan on! Tuttuni kysyi saisiko hän tuoda naapurinsa mukanaan, tottakai! Juteltiin aikamme ja tuli puhe tulevasta reissusta ja tämä naapuri oli juuri käynyt Budapestissä ja antoi loistavia vinkkejä mm. oppaasta ja kimppatakseista jne. Jos hän ei olisi tullut, emme olisi taas monia vinkkejä rikkaampia. Niin elämä vaan toimii..

Aina niin mukava Pink Dreams blogisti kävi esittelemässä malliston ja hänen tietäessään viehätykseni keltaiseen, sain hyvinkin kattavan keltaisen linjan esittelyn, hih.. Kiitos :)

Olin itsekin vähän yllättynyt, mutta toistaiseksi tuntemattomasta syystä en tilannut yhtään keltaista vaatetta! Sen sijaan tyttöjen kevät ja kesä näyttää ylläolevan kollaasin mukaiselta. Värisävyt peach ja rose iskivät täysillä.

Uikkareissa pohdin pitkään väriä ja lopulta päädyin kysymään tytöiltä. Molemmat valitsivat pinkin. Se siitä sitten :)

Nopsterille lisää vaarinpaitaa, tällä kertaa lyhythihaisena. Sekä yksi piké myös. Vaarinpaidoista meillä on ollut varmaankin yksi joka mallistosta ja jopa valkoinen on pysynyt aikalailla uutta vastaavana huolimatta miljoonista käytöistä ja pesuista. En vaihtais!

Tyttöjen kesän juhla-asut ovat kaksiosaisia ja koostuvat siis tyllistä ja vuorillisesta paidasta. Niin suloista!


Unohdin kuvata tarjottavia, mutta lisäksi oli keväinen persikkarahkapiirakka, joka kuulemma maistui :) Itse olen tosiaan _edelleen_ herkuttomalla linjalla. Voisinkin kertoa niitäkin kuulumisia jos teitä kiinnostaa?

Postausideoita on takatasku täynnä, mutta ajattelin tässä kysäistä onko teillä toiveita joita voisin silloin tällöin toteutella? Eli mistä haluaisitte lukea tai nähdä kuvia?

Tänään onkin vapaapäivä, joten marssin salille, kampaajalle ja asioille. Jos vaikka huomenna asiaa sitten uusista rakennekynsistä ja torstaina kalareseptejä, nams!

Mukavaa päivää kaikille!


6 kommenttia:

 1. Mulla oli kutsut viime perjantaina ja ihastuin minäkin tyttöjen mallistosta just noihin uikkareihin! :) Tyttö tosin on vielä liian pieni Pompin kokoihin, mutta uikkarit näyttivät sen verran pieniltä, että josko se pienin koko olisikin sopiva jo kesällä... toivotaan ;) Poikien vaatteista olen ollut myös tosi tyytyväinen vaarinpaitoihin. Eivät ole kyllä menneet pesussa miksikään! :)  Pienessä kylässä

  VastaaPoista
 2. Aah en jaksa odottaa, että tilaus saapuu! Oikein onnistunut mallisto Pompilta taas kerran. Kiitos sinulle tilauksen välittämisestä :)
  Ps; sinulle olisi haaste blogissani ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No oli kyllä!
   Kiitos itsellesi :)

   Täytyykin käydä kurkkimassa!

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥