keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Möller Twist - saako tätä lisää?

Kuulun siihen ilmeisesti onnekkaaseen ryhmään, joka ei ole koskaan maistanut vanhaa kunnon kalanmaksaöljyä. Enkä ole nk. Mölleriä koskaan tätä ennen lapsillekaan tarjonnut.

Omegaa ovat kyllä isot syöneet jos jonkinmoisina kapseleina (tunnustan, olen tosi surkea lukemaan niitä pitoisuuksia. jos siinä lukee omega, oletan sen sisältävän sitä..), mutta Pienimmälle niitä ei ole saanut tarjota. Kolmevee pitää olla.

Yksi uudenvuoden "lupauksistanihan" oli syödä enemmän kalaa, mm. niiden omegoiden vuoksi. Kalassa ollaankin pitäydytty hyvin ja palataan niihin kalaresepteihin vaikka ensi viikolla lisää.

Itselleni omegat ovat tärkeitä treenin ja ihon vuoksi, mutta suurin syy kapseleiden napsimiseen ipanoilla on aina ollut niiden positiivinen vaikutus aivoihin ja keskittymiskykyyn. Olen lukenut aiheesta vaikka kuinka tutkimuksia ja tuloksia.Ensimmäiseksi tutkinkin Möller Twistin pullon ikärajojen varalta. Ei mitään. Laitoin vielä viestiä eteenpäin ja otin asiasta lisää selvää ja todentotta! Möller Twistiä saa antaa lapselle siitä lähtien, kun hän siirtyy ns. normaaliin ruokavalioon, eli noin vuoden ikäisestä. Huikeaa!

Ensimmäinen valmiste siis, joka sopii vauvasta vaariin :)

Mites se maku sitten?

No ipanat kysyivät saako tuota sitruunan makuista herkkua lisää. Tässä tapauksessa siis voin todeta, että valitettavasti vuorokausiannos on ainoastaan 10ml (joka on siis sopiva kaiken ikäisille). 

Maistoinko tätä itse? Tottakai! Omegakapselit olen nauttinut itse aina yötä vasten, sillä en kestä sitä takaisinvirtaavaa kalan makua. Tässäpä ei sellaista ollut :)


Onko Möller Twist jo teille tuttu tai käytössä? Kun tämä pullo loppuu, ostan satavarmasti lisää!Yhteistyössä :12 kommenttia:

 1. höh - pitääköhän sitä itsekin kokeilla, se on tosi inhottavaa kun kapseleista se maku pyrkii aina jälkeenpäin suuhun :/

  VastaaPoista
 2. Eikö tuo siis maistu ollenkaan kalanmaksalta? Lapsuudesta jäänyt kauhea kammo :-D

  VastaaPoista
 3. Vaikuttaa hyvältä vaihtoehdolta.

  VastaaPoista
 4. Minä en ole ihan perillä näistä, että onko tämä kalanmaksaöljyä vai kalaöljyä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vastauksesta, täytyy varmaan ostaa pullo kokeeksi. Hyviä kuvia muuten olet saanut otettua.

   Poista
  2. Kiitos :)
   Ehdottomasti suosittelen kokeilemaan, aika kranttu saa olla jos ei kelpaa :)

   Poista
 5. Meillä tyttö syö Möllerin Omega-3 Pikkukalat -pastilleja, meillä kulkee nimellä kalapastillit. Näitä tyttö söisi vaikka kuinka eli vissiin hyviä ovat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me ei ollakaan niitä pikkukaloja muistaakseni koskaan ostettu. Sen sijaan lähes kaikkia muita markkinoilla olevia lapsille tarkotettuja "napsuja" on ollut.
   Olen harmitellut kovasti juurikin sitä, että niitä ei jostain syystä suositella alle 3v.

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥