tiistai 18. helmikuuta 2014

Päiväunieni valaisimet.


Blogia jo jonkin aikaa lukeneet tietävät viehtymykseni design valaisimiin, käsilaukkuihin ja kenkiin.

Kevään ja kesän kengät alkavat olla kasassa. Valkoiset conssit ja konjakin väriset ballerinat check. Hunteritkin oli, mutta lähettivät pahukset väärän koon ja kerran käytön jälkeen myin ne eteenpäin. Ihmettelinkin, miten reilu 37 voikaan olla. No, onhan se, jos kengän oikea koko on 40-41, heh..

Periaatteessa siis edustuskumpparit puuttuvat, sekä kesää varten konjakin väriset sandaalit myös..

Käsilaukutkin taitavat olla aikalailla kasassa, riippuen tietysti mitä hulluille päiville tulee..

Joten selkeästi on siis valaisinten vuoro.

Nyt, kun huonejärjestys muuttuu lähipäivinä, lähtee keittiön Hektar Nopsterin uuteen huoneeseen. Keittiöön olen kaavaillut Ikeassa näkemääni, hieman tuota TineK:ta vastaavaa, mutta sileää. Harmi, ettei sitä vielä löydy heidän sivuiltaan.

Meidän makuuhuoneesta puuttuu myös yleisvalo ja sinne löytyikin Helin vinkkaamana ihana höyhenunelma. Saa nähdä, mitä Muru sanoo tästä, sillä en ole hänelle vielä asiasta maininnut ;)

Nopsterin huoneeseen ajattelin myös siirtää pöydän työvalaisimeksi olohuoneessa majailevan tuplakuplan ja sen tilalle tulisikin tuo mielettömän makea Lundian soihtu!

Parasta tässä lienee kuitenkin tämä haaveilu ja suunnittelu :)

Päiväuniterkkuja!

4 kommenttia:

  1. Nyt kuulosti kyllä niin tutulta (design käsilaukut, kengät ja valaisimet), että huh. :D Ja valaisin kollaasista löytyy kaksi omaltakin haavelistaltani löytyvää. :) Haaveilu on tosiaan parasta!

    VastaaPoista
  2. Talouteni entisillä asukkailla oli jousilla varustettu kattolamppu. Myöhemmin poistimme sen ja ostimme tilalle ruuveilla kiinnitettävän valaisimen eli plafondin.

    VastaaPoista
  3. Voi miten ihania valaisimia. Kaksi noista on myös minulla haaveena. Onneksi haaveilla saa aina :)

    VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥