torstai 13. helmikuuta 2014

Romanttiset lennot varattu.


Moikka ihanat! Taidan olla jo vähän romanttisissa ystävänpäivätunnelmissa täällä valmiiksi, vaikka aamulla kyllä moisista fiiliksistä ei ollut tietoakaan.

Viime viikonloppuiset ruusut ovat avautuneet suurimmaksi osaksi ja osa alkaa taas olla jo parhaat päivänsä nähneitä. Silti minusta noiden kahden yhdistäminen kimppuun tuo jotain romuromantiikkaa, rosoisuutta.

Leikin kuvatessa vähän kuvien valon lämpötilalla ja vaihdoin kirkkaan keskipäivän valon iltapäivän lämpimämpiin säteisiin. Käsi ylös kenellä on jo ikävä kesäiltapäivien lämpöä, valoa ja tunnelmaa?


Onnelin ja Annelin inspiroimana hankin meille lasitarjottimen kuvulla myös viime sunnuntaisia synttäreitä varten. Silloin tarjotin oli ilman kupua ja tarjolla vihreitä rypäleitä. Tuli ylellinen olo, itsesiassa Maria Antoinettesta on varmasti tuntunut just samalta.. Eikun..?

Varasin myös tänä aamuna meille lennot Murun kanssa kahdestaan Budapestiin! Voi vitsit, että jännittää! Kaikkien pohdintojen jälkeen päädyimme siis matkustamaan Unkariin. 

Nyt siis kaikki vinkit jakoon koskien Budapestia :) Hotellia emme ole vielä varanneet, mutta aika korkealla mahdollisuuksissa on keskustassa sijaitseva Zara. Haluaisin myös kuulla teidän vinkkejä ravintoloista ja "must see" paikoista.


Toinenkin kiva juttu saapui tänään, siitä laitoinkin jo kuvan facebookin ja instagramin puolelle. Ehdottomasti lähtee kyllä reissuun mukaan. Niin ja tietysti ne dermolta tilatut pikkupurkit, vaikkei pelkillä käsimatkatavaroilla nyt matkustetakaan. Maaliskuun alussa siellä on jo toivottavasti vähän lämpimämpi kuin täällä. Ja jos ei ole, ei haittaa. Me ollaan ihan kahdestaan!

Ihanaa ystävänpäivän aattoa!


ps. kyllä mä olen huomannut teidät uudet lukijat, mutta silti.. ihanaa, että olette täällä.

Linking to:


19 kommenttia:

 1. Me käytiin juuri viime syksynä häämatkalla Budapestissa, ihana paikka! <3 http://eloahetkessa.blogspot.fi/2013/12/haamatkakertomus.html

  VastaaPoista
 2. Beautiful pink...how fortunate to have such a wonderful bunch of roses!

  VastaaPoista
 3. Such lovely photos! And the candy looks so yummy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks!
   Unfortenately the candy are from last week and already hard as a rock :D Don´t tell anyone :D

   Poista
 4. Ihana ruusukimppu! Vaaleanpunaista Ystävänpäivää! :)

  VastaaPoista
 5. Love the delicate pastel colours

  Mollyxxx

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks!
   I played with the color temperature of this pic :)

   Poista
 6. Ruusut ovat todella upeat! Mukavaa ystävänpäivää ja rauhallista viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
 7. Fantastic photos! my faves are those three from the bottom.
  via mona's link up!
  happy weekend~

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥