maanantai 24. maaliskuuta 2014

Ihana aurinko.


Huomenta!

Joko te olette kaivaneet kevättakit ja muut kevyemmät esille? Viime viikon pakkasten jälkeen tuo lauantainen lähes kesäinen sää oli kyllä tervetullut.

Budapestissahan kevät oli paljon pidemmällä ja katukuvassa näkyi jo jos jonkinlaista asua. Tietysti siitä inspiroituneena kävin omaa vaatekaappiani läpi ja löysin sieltä tämän me&i:n ihanan ponchon. Voi että mä olen onnellinen, että ostin tämän :)

Aion itseasiassa vetäistä tämän saman asun tänään päälle, kunhan käyn ensin rimpuilemassa salilla. Sinne kun lähden aina verkkareissa ja meikittömänä näin aamutuimaan.. Tästä muuten selkeästi huomaa sen minun useinkin mainitsemani fiilispukeutuja asian. Toisaalta olen nainen ja voin muuttaa mieleni tyylin suhteen just niin usein kuin haluan..?

Kiireinen viikko taas tulossa, mutta sunnuntaina aion ottaa rennosti ja tehdä vain lemppariasiota. Silloin tulee nimittäin taas yksi vuosi lisää mittariin. Harmi, että pituutta ei muuten enää tule noiden vuosien lisäksi. Näytän nimittäin näissä kuvissa aika persjalkaiselta :D

Aurinkoa viikkoosi!


2 kommenttia:

  1. Tahtoisin myös jonkun edes 5cm lisää pituutta..no ei se mitään.. :D Ainakin voi huoletta pitää korkeita kenkiä ja olla silti paljon lyhyempi kuin puoliso. :D

    http://pienilintu.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Voi huoletta kävellä puujaloilla ja olla lyhyempi :D

    VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥